Stagiair Luuk Elshout begonnen bij Good Work!

Beste nieuwsbrief (Good News) lezers,

 

Mijn naam is Luuk Elshout. Ik ben sinds deze week toegevoegd

aan het team van Good Work. Op dit moment volg ik de deeltijdopleiding: Toegepaste Psychologie. Ik zit in het 3e jaar van deze 4 jaar durende HBO opleiding en in dat jaar is het gebruikelijk om stage te lopen.


Mijn zoektocht naar een stageadres was snel beëindigd toen

ik in contact kwam met Jehury en Dennis. Dit telefonisch contact zette me meteen op scherp. Dit kwam door de duidelijke en gerichte vraagstelling vanuit Jehury.

 

Vervolgens resulteerde dit in het meteen uitgooien van mijn leer- en ontwikkelpunten. Dit was mijn eerste positieve contact met Good Work. Dit maakte me zodanig enthousiast dat ik overtuigd raakte van de juiste stageplek voor mij met mijn achtergrond. Er volgde al snel een fysiek gesprek met Dennis.

 

Tijdens dit gesprek werd zijn enthousiasme al snel door mijzelf overgenomen. Ook ík moest in dit gesprek laten zien waar ik vandaan kom en wat ik in mijn spreekwoordelijke rugzakje heb zitten. Na dit gesprek hebben we de handen geschud en mocht ik stagelopen bij Good Work. Ik ben super trots dat ik vanaf deze week onderdeel mag gaan uitmaken van het team Good Work.

 

Ik hoop met mijn vakgebied een toevoeging te kunnen zijn aan het team en de 15 jaar aan dienstervaring te kunnen gebruiken tijdens mijn stage.

Good Tweets!


Volg Good News op Facebook!