Partners


Eén Loket Mentale Kracht

Het centrale loket voor al uw vragen en oplossingen op het gebied van veerkracht, vitaliteit en duurzame inzetbaarheid.

 

Een Loket MK is een samenwerkingsverband van Good Work, Adromi B.V., Schott & Co, Protask en Durven Doen. Samen goed voor meer dan 70 opgeleide specialisten binnen de bovengenoemde thema's.


Veiligheidscentrum Limburg

Een opleiding volgen bij Veiligheidscentrum Limburg biedt naast een leerzame training en theorie ook leuke en spannende ervaringen om thuis te vertellen. Onze instructeurs zijn er om u als persoon te benaderen en te luisteren naar uw unieke situaties. Bij onze opleidingen wordt er gewerkt met echt vuur en dus ook echt geblust.


The Courseware Company

The Courseware Company is distributeur van wereldwijd succesvolle software en levert alle services voor een succesvolle implementatie in uw bedrijf of instelling.


Smart2VR

Snel, eenvoudig en betaalbaar een eigen Virtual Reality app maken. Zonder technische kennis te personaliseren en te beheren.


KeKiVitaal

Wij zijn KeKiVitaal, gewichtsconsulenten gespecialiseerd in een vitaal leven door gezonde voeding. Of je nu jong of oud bent, veel of weinig verdiend en zwaar of licht weegt. Gezonde voeding en vitaal leven moet voor iedereen bereikbaar zijn.


Fynder

FYNDER versterkt de zelfredzaamheid van burgers en organisaties door training, advies en onderzoek. Met het rendement leiden wij achtergestelde stadsjongeren op tot Zelfredzaamheidsgids. Onze ambitie is het realiseren van een veerkrachtige samenleving waarin burgers en organisaties zoveel mogelijk zelfredzaam willen en kunnen zijn. 


Stadion de Kuip

Een congres, beurs, feest, borrel, vergadering of clinic. Wat voor soort evenement u ook wilt organiseren, in De Kuip is het mogelijk. Of u nu met 50 of met 2.500 personen bent, wij passen het evenement volledig aan op uw wensen, denken met u mee en nemen uw zorgen uit handen.


Rat Verlegh stadion

Door uw evenement te organiseren in het Rat Verlegh Stadion bent u verzekerd van de ultieme ervaring op een toplocatie. Het stadion biedt verscheidene zalen met ieder hun eigen ambiance.  Zowel het gebouw als zijn omgeving zijn ingericht naar uw gemak.