Over ons

Presteren op alle niveaus

Good Work is gericht op prestatie beïnvloeding van individu, team en organisatie op korte en lange termijn. Daarbij hoort een eigen visie op leren en veranderen. We zijn continu bezig de laatste ontwikkelingen te volgen om zo onze klanten te blijven inspireren.

 

Ook hebben we interne kwaliteit hoog op de agenda. Regelmatige intervisie en vak dagen zorgen ervoor dat iedereen betrokken blijft bij onze kernwaarden.

 

Gaat u met Good Work in zee dan kunt u rekenen op vaklui met een goede energie en hoge mate van betrokkenheid bij de effecten van uw investering.  Ook willen we zelf graag geëvalueerd worden. Dat houdt iedereen scherp.Visie op leren

Leren doe je door ervaringen op te doen en zo je vakmanschap te vergroten. Leren is tijd en plaats afhankelijk en context gerelateerd. We koppelen dit aan (persoonlijke) ambities, intrinsieke doelen en levensfases.

 

Het team

Onze mensen komen uit verschillende branches en hebben ervaring op gedaan in binnen en buitenland.

Kwaliteit staat bij Good Work hoog in het vaandel, daarom zijn we kritisch en houden we elkaar scherp. Ook onze eigen prestaties houden we regelmatig tegen het licht.

Referenties

Wij hechten veel waarde aan transparantie. Hier vindt u enkele van onze referenties.

 

Wilt u in contact treden met één van onze contactpersonen bij deze of andere trajecten dan kunt u bij ons gegevens raadplegen.

 

Partners

Krachten bundelen zorgt ervoor dat we op verschillende vragen een antwoord hebben.

 

Samenwerkingsverbanden zijn gericht op inhoud en kwaliteit. Het bundelen van krachten zorgt ervoor dat uw project bij ons in goede handen is.