High Performance

Voor ultieme topprestaties!


Durf jij je dromen na te jagen?

Persoonlijke ontwikkeling staat voor de Nederlander nog steeds erg hoog op de agenda. In 2016 was de grootse markt binnen opleiding en training die van de persoonlijke effectiviteit. We willen ons graag blijven ontwikkelen. Innoveren in onszelf is het ontketenen van nieuwe energie die nieuwe doelen en ambities los maken. 

 

We leren anno 2016 op een moderne manier, met elkaar, online en overal. Wij ondersteunen iedereen die zichzelf wil verbreden met kennis en kunde binnen diverse domeinen. We maken gebruik van een combinatie van contactdagen en een online leeromgeving. Makkelijk en modern met de juiste inhoud.

 

 


Onze diensten binnen dit thema


Softs skills

Soft skills richten zich op de interactie met mensen in de sociale omgeving. Soft skills zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling om effectiever te presteren in de omgeving waarin je werkzaam bent of leeft. We bieden je een online basispakket gecombineerd met enkele contactmomenten. In de tussentijd experimenteer je met de stof in de praktijk. 

Virtual Reality Learning

Wilt u deelnemen aan één van onze Virtual Reality trainingen? Wij verzorgen verschillende thema's met gebruik van Virtuele realiteit.

Hierbij kunt u denken aan agressie, communicatietraining, lastige klanten, observeren en interpreteren en meer. Diverse doelgroepen zijn bijzonder geschikt om in een virtuele realiteit te leren. 

Mentale kracht

Het kan zomaar zijn dat u privé of  werk gerelateerd door een turbulente periode heen gaat. De training mentale kracht biedt inzichten in hoe stress en spanning van invloed zijn op je prestaties en herstel. Mentale processen zijn voor meer dan 90% van invloed op onze gemoedstoestand. Inzicht in de materie en het gebruiken van mentale vaardigheden helpt je in je kracht.


Voeding en vitaliteit

Voeding en vitaliteit zijn misschien wel één van de meest bepalende delen van ons prestatieniveau. Het is soms lastig om door de bomen het bos te zien. In de training gaan we terug naar de basis en bekijken we samen wat vitaliteit en voeding voor positie innemen in je dagelijkse leven. Gedurende een paar weken leer je alles over voeding, je lichaam en bewegingssysteem. Daarnaast zoom je in op jou persoonlijke voorkeur en stijl. Jij weet wat voor jou werkt!

Leiderschap

Leiderschap is sinds jaar en dag een thema wat door topprestaties heen loopt. De kunst van leiding ligt aan de persoon en de omstandigheden waar er op dat moment leiding gegeven moet worden. heb jij het in je om de groep te lezen en mensen individueel te beïnvloeden zodat ze voor je door het vuur willen gaan?

Onze meerdaagse leiderschapstraining van doorgewinterde leidinggevenden leert je alle ins en outs van leiderschap en laat je experimenteren in de praktijk.

Are you ready to lead?

Didactiek

Informatie overbrengen of daadwerkelijk anderen iets leren zijn twee verschillende dingen. Om mensen dingen te laten leren is het belangrijk dat je inzicht hebt in een deel leerpsychologie en hoe jij dit kan beïnvloeden met didactiek. Onze 5 daagse train de trainer zorgt ervoor dat je in staat wordt je eigen trainingen te ontwikkelen en te verzorgen met de juiste kennis en achtergronden over gedrag en leerinterventies. Wij noemen een trainer een didactisch kunstenaar die precies weet welke kleur uit het pallet nodig is.


Onze manier van werken


Strategische totaaltrajecten

Voor visie tot met acties op de werkvloer

 

Wij leveren trajecten van A tot Z en ontzorgen uw organisatie. Van onderzoek, tot beleid tot opleidingen.

Onderzoek en advies

Voor (leer)beleid in uw hele organisatie

 

Heeft u een organisatievraagstuk over presteren en resultaat behalen. Wij ondersteunen u bij het bepalen van de koers.

Maatwerk opleidingen

Opleidingen gericht op uw doelstellingen

 

Opleiden op het juiste moment, juiste plaats en met duidelijke doelstellingen. Wij doen meer dan een kunstje.


Praktisch     trainen

Real-time scenario trainen

 

Leren door realistisch ervaren. In de juiste omgeving en met de juiste middelen.

Realistisch oefenen

Oefenen zoals in het echt bij u of bij ons

 

Toepassen in de eigen context of gesimuleerd naar realiteit en werkelijkheid zorgt voor directe transfer.

Voorlichting en oriënteren

Als je eerst wil kennis maken

 

Wij begrijpen dat het gevoel goed moet zijn bij het traject wat voor u ligt. Neem gerust contact op.Onderscheidend vermogen

Verworven in het verleden gericht op de toekomst

 

Door onze militaire ervaringen opgedaan in crisisgebieden in het buitenland en inzet tijdens Nationale operaties zijn we gepokt en gemazeld als het om presteren gaat.

 

Onze veerkracht heeft er voor gezorgd dat we onze emoties onder controle kregen en in tal van situaties bleven handelen. Zelfs tijdens enorme druk en extreme omstandigheden waren we in staat om leiderschap te tonen en zware beslissingen te nemen. Vooral door onze militaire missies in Kosovo, Irak en Afghanistan kennen we de klappen van de zweep die crisis heet, maar weten we vooral hoe je een crisis tot een goed einde moet brengen.

 

Er is ons één ding bijgebleven.
“Wees voorbereidt op het onverwachte en je redt je wel als het onverwachte bij je aanklopt”

 

Presteren is blijven leren, door onze specialisaties op het gebied van opleidingskunde, E-HRD en interventiekunde zijn we in staat om op alle niveaus als volwaardige partner op te treden.

It's the people!
It's the people!

Leren start vanuit breinkennis!

Praktisch, real-time, innoverend en ervaringsgericht

Onze visie op leren

Leren en ontwikkelen door actie en ervaren

Presteren loopt als rode draad door ons leven. Levensfases en ambities kunnen bepalend zijn voor hoe en waar we leren en wat we nog willen leren. Of we nu papa of mama zijn, werknemer, topsporter, we kunnen alleen optimaal presteren als we voldoende vakkundig zijn, intrinsiek gemotiveerd om het gestelde doel te bereiken en mentaal krachtig genoeg om koers te houden. Onze visie op leren is dat in iedereen een topperformer schuilt mits men met de juiste Trots, Eenheid en Kracht aan de prestatieroute begint.

 

Een proces van durven doen en reflecteren
Leren en verbeteren is een proces van durven doen en reflecteren. Wij kiezen daarom voor het concept (Blended) Action Learning als fundament voor al onze leeroplossingen. Dit betekent voor ons dat opleidingen en trainingen de lerende altijd in omstandigheden brengt die vergelijkbaar of identiek zijn aan de omstandigheden die men op in de prestatieomgeving tegenkomt.


Good News