Opleidingskundige oplossingen

Leertrajecten met focus op prestaties


Opleiden met een heldere visie

Wij bieden opleidingskundige oplossingen op maat. Omstandigheden kunnen soms grote invloed hebben de prestaties van mensen.

De centrale vraag is dan wat er nodig is om de prestaties te verhogen of mensen te trainen in het vergroten van hun vakmanschap.

 

U kunt bij ons terecht van onderzoek, tot advies, ontwikkeling, implementatie en evaluatie van leertrajecten. Daarnaast kunnen we uw organisatie voorzien van een interim HRD professional die samen met het projectteam meedenkt over hoe een opleiding het beste in uw organisatie geïmplementeerd kan worden.


Onze opleidingskundige diensten


Opleidings onderzoek

Met ons onderzoek bepalen we de aandachtsgebieden en welke interventie hier het beste in past. Of het nu gaat om cultuur, verandering, teamontwikkeling, leiderschap of andere thema's. Wij starten vanuit het juiste beeld..

Ontwerpen van leertrajecten

Wij ontwerpen leertrajecten passend binnen de leercultuur en mogelijkheden van de organisatie. Door onze innovatieve moderne methodieken zijn we in staat een leeromgeving te creëren die past in de huidige tijd..

Verzorgen opleidingen

Wilt u een training of opleiding voor uw medewerkers? Wij maken het programma voor u op maat en leiden eventueel uw interne trainers op. Onze trainingen zijn praktisch ingesteld en gericht op need to.


Evalueren van opleidingen

Verbeteren kan alleen als je terug durft te kijken.

Wij doen onderzoek naar de tevredenheid van opleiding investeringen en vertalen dit naar Return on Investment. Wij begrijpen als geen ander dat u rendement verwacht van uw investering.

Train de trainer

Wilt u eigen medewerkers opleiden tot volwaardige trainers zodat u in company uw eigen opleidingen kan faciliteren. Met onze train de trainer opleiding bereiden we uw specialisten voor op het trainersvak en zorgen we dat ze klaar zijn om te presteren.

Coaching en intervisie

Onderdeel van leertrajecten kan individuele coaching zijn. Wij coachen individuen gericht op hun vraag en maken gebruik van het Mentaal Prestatie Plan als fundament. Samen zoeken we de uitdaging om een krachtige performer te zijn.


Onze manier van werken


Strategische totaaltrajecten

Voor visie tot met acties op de werkvloer

 

Wij leveren trajecten van A tot Z en ontzorgen uw organisatie. Van onderzoek, tot beleid tot opleidingen.

Onderzoek en advies

Voor (leer)beleid in uw hele organisatie

 

Heeft u een organisatievraagstuk over presteren en resultaat behalen. Wij ondersteunen u bij het bepalen van de koers.

Maatwerk opleidingen

Opleidingen gericht op uw doelstellingen

 

Opleiden op het juiste moment, juiste plaats en met duidelijke doelstellingen. Wij doen meer dan een kunstje.


Praktisch     trainen

Real-time scenario trainen

 

Leren door realistisch ervaren. In de juiste omgeving en met de juiste middelen.

Realistisch oefenen

Oefenen zoals in het echt bij u of bij ons

 

Toepassen in de eigen context of gesimuleerd naar realiteit en werkelijkheid zorgt voor directe transfer.

Voorlichting en oriënteren

Als je eerst wil kennis maken

 

Wij begrijpen dat het gevoel goed moet zijn bij het traject wat voor u ligt. Neem gerust contact op.Onderscheidend vermogen

Verworven in het verleden gericht op de toekomst

 

Door onze militaire ervaringen opgedaan in crisisgebieden in het buitenland en inzet tijdens Nationale operaties zijn we gepokt en gemazeld als het om presteren gaat.

 

Onze veerkracht heeft er voor gezorgd dat we onze emoties onder controle kregen en in tal van situaties bleven handelen. Zelfs tijdens enorme druk en extreme omstandigheden waren we in staat om leiderschap te tonen en zware beslissingen te nemen. Vooral door onze militaire missies in Kosovo, Irak en Afghanistan kennen we de klappen van de zweep die crisis heet, maar weten we vooral hoe je een crisis tot een goed einde moet brengen.

 

Er is ons één ding bijgebleven.
“Wees voorbereidt op het onverwachte en je redt je wel als het onverwachte bij je aanklopt”

 

Presteren is blijven leren, door onze specialisaties op het gebied van opleidingskunde, E-HRD en interventiekunde zijn we in staat om op alle niveaus als volwaardige partner op te treden.

It's the people!
It's the people!

Leren start vanuit breinkennis!

Praktisch, real-time, innoverend en ervaringsgericht

Onze visie op leren

Leren en ontwikkelen door actie en ervaren

Presteren loopt als rode draad door ons leven. Levensfases en ambities kunnen bepalend zijn voor hoe en waar we leren en wat we nog willen leren. Of we nu papa of mama zijn, werknemer, topsporter, we kunnen alleen optimaal presteren als we voldoende vakkundig zijn, intrinsiek gemotiveerd om het gestelde doel te bereiken en mentaal krachtig genoeg om koers te houden. Onze visie op leren is dat in iedereen een topperformer schuilt mits men met de juiste Trots, Eenheid en Kracht aan de prestatieroute begint.

 

Een proces van durven doen en reflecteren
Leren en verbeteren is een proces van durven doen en reflecteren. Wij kiezen daarom voor het concept (Blended) Action Learning als fundament voor al onze leeroplossingen. Dit betekent voor ons dat opleidingen en trainingen de lerende altijd in omstandigheden brengt die vergelijkbaar of identiek zijn aan de omstandigheden die men op in de prestatieomgeving tegenkomt.


Virtual Reality Learning

Leren in een virtuele omgeving

Technologie speelt een grote rol in de vormgeving van leertrajecten en beschikbaarheid van kennis. Blended Learning wordt door steeds meer organisaties omarmd om leerpaden in te richten die meebewegen op de dynamiek van de werkomgeving. Daarnaast wordt het zelf beïnvloeden van je leerweg steeds meer gevraagd door lerenden. Met Virtual Reality gebruiken we een innovatieve leertechnologie, die een grote invloed heeft op het ervaren van situaties. In een virtuele omgeving reageert ons mentale proces nagenoeg gelijkwaardig als in de realiteit. De combinatie van breinleren en Virtual Reality maakt het als onderdeel van een blended leertraject een krachtig instrument.

 

 

The next level medium
Virtual Reality wordt gezien als the next level medium en gaat naar verwachting veel invloed krijgen op ons leven. Ook voor opleiding en training biedt de techniek in diverse opzichten veel mogelijkheden. We brengen mensen in realistische virtuele situaties om de leerervaring op gedragsniveau krachtiger te maken en groter zichtbaar leereffect te bereiken.

Virtueel, beleving en ontwikkeling

Ik zie, ik hoor, ik voel, ik beleef, ik leer!


Enkele referenties binnen dit thema

Good News