High Performance

Voor ultieme topprestaties!


Met het team naar de ultieme top!

Samenwerken in een organisatie of in een team is al sinds jaar en dag een mooie uitdaging. Hoe bereik je nu die ultieme teamprestatie en nog belangrijker.. hoe houdt je iedereen op termijn scherp. High Performance Teams zijn belast met hoge prestatiedruk vaak onder tijdsdruk en veel afhankelijkheden die invloed uitoefenen op het resultaat.

De psychologie van High Performance richt zich niet op de open deuren, maar vooral om te leren begrijpen hoe mensen in een team en onder druk presteren. Het kunnen interpreteren van gedrag maakt verschil in het bewerkstelligen van fantastische resultaten. Wij zorgen met onze methodieken dat High Performance niet alleen wordt gezegd, maar vooral wordt begrepen en gedaan.Onze High Performance diensten


Teamassessment en selectie

Als High Performance organisatie wilt u dat het team elkaar versterkt en uitdaagt. Dit kunt u aan de voorkant van de formatie beïnvloeden door helder te hebben welke persoonlijkheden en competenties u binnen welke taak en rol laat samenwerken. Een High Performance organisatie kent de kracht van psychologie achter prestaties en veerkracht. Wij helpen u met selectie en training van uw organisatie of team, zodat aan de startlijn verschijnt met een krachtig potentieel.

High Performance training

Staat u aan de vooravond van een belangrijke opdracht, project of misschien wel verandering en wilt u dit in de juiste richting en tempo versnellen? Kies dan voor één van onze High Performance programma's in binnen- of buitenland. We maken het programma op maat en zorgen ervoor dat u met uw organisatie in een positie komt dat u voorwaarts kunt richting uw resultaat gebaseerd op de High Performance kenmerken.

Begeleide interventies

Zit u in een fase waarin u expertise van buiten wilt inschakelen om uw processen binnen uw organisatie op menselijk vlak te beïnvloeden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze interventiekundigen weten als geen ander processen waarin krachtenvelden, emoties en belangen een rol te spelen op een creatieve wijze te belichten. Soms is het nodig om andere zienswijzen boven tafel te krijgen om weer een nieuw gezamenlijk perspectief te kunnen vast stellen. 


Onze manier van werken


Strategische totaaltrajecten

Voor visie tot met acties op de werkvloer

 

Wij leveren trajecten van A tot Z en ontzorgen uw organisatie. Van onderzoek, tot beleid tot opleidingen.

Onderzoek en advies

Voor (leer)beleid in uw hele organisatie

 

Heeft u een organisatievraagstuk over presteren en resultaat behalen. Wij ondersteunen u bij het bepalen van de koers.

Maatwerk opleidingen

Opleidingen gericht op uw doelstellingen

 

Opleiden op het juiste moment, juiste plaats en met duidelijke doelstellingen. Wij doen meer dan een kunstje.


Praktisch     trainen

Real-time scenario trainen

 

Leren door realistisch ervaren. In de juiste omgeving en met de juiste middelen.

Realistisch oefenen

Oefenen zoals in het echt bij u of bij ons

 

Toepassen in de eigen context of gesimuleerd naar realiteit en werkelijkheid zorgt voor directe transfer.

Voorlichting en oriënteren

Als je eerst wil kennis maken

 

Wij begrijpen dat het gevoel goed moet zijn bij het traject wat voor u ligt. Neem gerust contact op.Onderscheidend vermogen

Verworven in het verleden gericht op de toekomst

 

Door onze militaire ervaringen opgedaan in crisisgebieden in het buitenland en inzet tijdens Nationale operaties zijn we gepokt en gemazeld als het om presteren gaat.

 

Onze veerkracht heeft er voor gezorgd dat we onze emoties onder controle kregen en in tal van situaties bleven handelen. Zelfs tijdens enorme druk en extreme omstandigheden waren we in staat om leiderschap te tonen en zware beslissingen te nemen. Vooral door onze militaire missies in Kosovo, Irak en Afghanistan kennen we de klappen van de zweep die crisis heet, maar weten we vooral hoe je een crisis tot een goed einde moet brengen.

 

Er is ons één ding bijgebleven.
“Wees voorbereidt op het onverwachte en je redt je wel als het onverwachte bij je aanklopt”

 

Presteren is blijven leren, door onze specialisaties op het gebied van opleidingskunde, E-HRD en interventiekunde zijn we in staat om op alle niveaus als volwaardige partner op te treden.

It's the people!
It's the people!

Leren start vanuit breinkennis!

Praktisch, real-time, innoverend en ervaringsgericht

Onze visie op leren

Leren en ontwikkelen door actie en ervaren

Presteren loopt als rode draad door ons leven. Levensfases en ambities kunnen bepalend zijn voor hoe en waar we leren en wat we nog willen leren. Of we nu papa of mama zijn, werknemer, topsporter, we kunnen alleen optimaal presteren als we voldoende vakkundig zijn, intrinsiek gemotiveerd om het gestelde doel te bereiken en mentaal krachtig genoeg om koers te houden. Onze visie op leren is dat in iedereen een topperformer schuilt mits men met de juiste Trots, Eenheid en Kracht aan de prestatieroute begint.

 

Een proces van durven doen en reflecteren
Leren en verbeteren is een proces van durven doen en reflecteren. Wij kiezen daarom voor het concept (Blended) Action Learning als fundament voor al onze leeroplossingen. Dit betekent voor ons dat opleidingen en trainingen de lerende altijd in omstandigheden brengt die vergelijkbaar of identiek zijn aan de omstandigheden die men op in de prestatieomgeving tegenkomt.


Enkele referenties binnen deze dienstGood News