Onze Diensten

Opleidingskundige oplossingen

Wij bieden opleidingskundige oplossingen op maat. Omstandigheden kunnen soms grote invloed hebben de prestaties van mensen. De centrale vraag is dan wat er nodig is om de prestaties te verhogen of mensen te trainen in het vergroten van hun vakmanschap.

 

Totaaltrajecten

U kunt bij ons terecht van onderzoek, tot advies, ontwikkeling, implementatie en evaluatie van leertrajecten. Daarnaast kunnen we organisatie voorzien van een interim HRD professional die samen met uw projectteam meedenkt over hoe een opleiding het beste in uw organisatie geïmplementeerd kan worden.

Leertrajecten met focus op prestaties


Duurzame inzetbaarheid

Duurzame inzetbaarheid is een breed containerbegrip en wordt steeds belangrijker. Aangezien we langer doorwerken en de maatschappij vergrijst, wordt er steeds meer van organisaties en werknemers gevraagd om langdurig inzetbaar te blijven. Niet alleen als werknemer maar ook als vader, moeder, opa of oma. Want een mooi en gezond leven is uiteraard ons aller belangrijkste goed. Een duurzaam inzetbare medewerker is productief, gemotiveerd en kan op een zo gezond mogelijke manier werkzaamheden uitvoeren.

 

Waar investeer je op?
Om een duurzame organisatie te creëren heb je duurzame medewerkers nodig. Binnen het thema duurzame inzetbaarheid bieden we diverse diensten die u helpen om uw duurzame organisatie vorm te geven. Hierbij kunt u denken aan onderzoek, advies, opleiding en training gericht op werkvermogen, ontwikkeling, vitaliteit, psychosociale arbeidsbelasting en mentale kracht. Dit alles om het individuele prestatievermogen te vergroten en de organisatieresultaten te verbeteren.

Een leven lang gezond presteren


Crisismanagement

In uw organisatie selecteert u de juiste professionals om het dagelijkse werk zo effectief, efficiënt en veilig mogelijk uit te laten voeren. Logisch, uw core business staat immers voorop. Maar staat u er wel eens bij stil dat uw dagelijkse bedrijfsvoering bruut verstoord kan worden door een plotselinge ramp of crisissituatie, bijvoorbeeld als gevolg van een bedrijfsongeval, wateroverlast, een brand, fraude of het uitvallen van uw systemen? Zijn u en uw organisatie in staat om alle fases van deze crisis te managen en zijn uw medewerkers voorbereidt om adequaat te reageren en te presteren?

 

 

De sleutel tot succes
Good Work is van mening dat de sleutel tot succes vooral ligt bij het investeren in de gehele veiligheidsketen, waarbij het gaat om het proces van plannen, organiseren, leiden en beheersen van alle activiteiten die er op gericht zijn om de effecten van een crisis zo veel mogelijk te beperken.

Presteren tijdens een crisisVirtual Reality Learning

Leren en ontwikkelen is steeds meer dynamisch aan het worden. We leren altijd, overal en met elkaar. Technologie speelt een grote rol in de vormgeving van leertrajecten en beschikbaarheid van kennis.

Met Virtual Reality gebruiken we een innovatieve leertechnologie, die een grote invloed heeft op het ervaren van situaties. In een virtuele omgeving reageert ons mentale proces nagenoeg gelijkwaardig als in de realiteit.

 

Mentale beleving in virtuele realiteit

De combinatie van breinleren en Virtual Reality maakt het als onderdeel van een blended leertraject een krachtig instrument.

 

 

Waarom wachten we op een situatie in de praktijk terwijl we hem zelf al virtueel kunnen creëren?

Zo in de beleving dat het echt voeltHigh Performance

Als we het hebben over High Performance dan bedoelen we ook echt High Performance. Niet alleen zeggen maar ook doen. Wij trainen teams in het bereiken van een optimaal performance niveau zodat High Performance mogelijk wordt. Een team kan alleen optimaal presteren als het in staat is om onder verschillende omstandigheden veerkracht en doelgerichtheid te tonen om de gezamenlijke resultaten te behalen.

 

Prestatiegericht leren werken

Onze High Performance trajecten zijn altijd maatwerk en brengen het team in de juiste baan naar het te bereiken doel. High Performance is bedoeld voor teams die onder hoge druk moeten presteren voor een korte of lange tijd. Ook bieden we High Performance trainingen aan voor individuen die willen investeren in het hun persoonlijke vakmanschap.

Van prestatie naar proces naar resultaat!Persoonlijke effectiviteit

Persoonlijke ontwikkeling staat voor de Nederlander nog steeds erg hoog op de agenda. In 2016 was de grootse markt binnen opleiding en training die van de persoonlijke effectiviteit. We willen ons graag blijven ontwikkelen. Innoveren in onszelf is het ontketenen van nieuwe energie die nieuwe doelen en ambities los maken.

 

Dynamisch leren in een veranderende wereld
We leren anno 2016 op een moderne manier, met elkaar, online en overal. Wij ondersteunen iedereen die zichzelf wil verbreden met kennis en kunde binnen diverse domeinen. We maken gebruik van een combinatie van contactdagen en een online leeromgeving. Makkelijk en modern met de juiste inhoud.

 

Onze vakspecialisten ontwikkelen continu aan de kwaliteit van ons aanbod. Modern, praktisch en inspirerend voor iedereen.

Durf jij nog te dromen en deze na te jagen?