Nieuwe Officier Van Dienst (OVD) opleiding start deze week in Ossendrecht

Deze week is er een nieuwe Officier Van Dienst (OVD) opleiding gestart op de Politieacademie in Ossendrecht. Het gaat hier om de praktijkweek voor de aanstaande Officieren Van Dienst Politie (OVD-P).In deze praktijkweek trainen de deelnemers gezamenlijk op het handelen bij incidenten in het kader van crisisbeheersing. Dit gebeurd middels simulatie en scenario training in het politieoefendorp te Ossendrecht.

 

Samen met de coaches, acteurs en ondersteuning (oa de brandweer en meldkamer centralisten) zorgt Good Work voor samenhang binnen de casus en regisseert het verloop hier van. Het regisseren van de casus heeft als doel om de deelnemer op het juiste moment van prikkels te voorzien en maatwerk te leveren aan zijn persoonlijke leerproces.

De OVD opleiding is op zondag 5 januari gestart en loopt door tot vrijdag 10 januari.

 

 

 

 

Uw contactpersoon

Jehury van Deursen

 

Mede-directeur Good Work Personnel Development

Adviseur Duurzame Inzetbaarheid

Stress- en prestatiecoach

Trainer Mentale Kracht Nationale Politie

Baanregisseur, trainer, coach en adviseur OVD opleiding Politieacademie

Trainer communicatie - conflict- agressie - geweld en gijzel-situaties DJI

Kwaliteitsmedewerker

 

 

Jehury@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 45

 

 


Onze laatste tweets

Volg ons op Facebook