Good Work weekoverzicht 51

 Beste Good News lezers,

 

Het laatste Good News van 2019 is een feit. Aan de hand van deze laatste editie, nemen we jullie mee in wat 2019 ons heeft gebracht en wat er in 2020 staat te wachten. Allereerst was afgelopen jaar van leren, ontwikkelen, keuzes maken, balansen en een jaar van enorme groei. Persoonlijk, ondernemend maar vooral als organisatie. Want met het plaatsen van drie vacatures en het betrekken van ons nieuwe kantoor in Bavel, kunnen we opnieuw van een enorme stap voorwaarts spreken.

 

2019

2019 was tevens het jaar van continuïteit, het uitbouwen van het marktgebied en het verder uitbreiden van de vele duurzame samenwerkingsverbanden. Ondernemen heeft in 2019 heeft voor ons een andere dynamiek en betekenis gekregen. Waar we ooit zijn begonnen met het geven operationele trainingen, zijn we nu vooral strategisch verbonden en zijn we in alle lagen van organisaties te vinden. Kernwaarden als gedreven, gemotiveerd, (veer)krachtig, professioneel, innovatief en betrouwbaar hebben ons de afgelopen jaren met een enorme kracht vooruit gestuwd. En daar zijn we zo enorm trots op.

 

Het jaar 2020

2020 wordt een jaar zonder gelijkenis met een enorme diversiteit aan projecten. In januari starten we direct met een BOB-leertraject bij de Nationale Politie, maar breiden we nadrukkelijk onze samenwerking uit met het Maxima Medisch Centrum, ZORGassist, NRG, Zuyderland Medisch Centrum, NS, Brabantse Wal gemeenten, de Nederlandse Politieacademie, Interpolis, NAZL, Veiligheidsregio Noord-Holland Noord, de brandweer, Boost en Politie Oost Nederland. Uiteraard zijn we ook weer te zien in Hunted seizoen 5.

Overzicht activiteiten van Good Work week 51

Ook in de laatste werkweek voor de kerst waren we ook nog enorm actief.

Hieronder een korte weergave......

- Jehury en Dennis verzorgden een kick-off van het BOB-leertraject voor leidinggevenden bij de Nationale Politie

- gaf Jehury samen Carel Schott twee borgingsdagen Mentale Kracht in teken van vitaliteit, duurzame inzetbaarheid, onregelmatig werken, nachtdiensten, slapen, voeding en energie management

- waren Kevin en Luuk actief bij het Maxima Medisch Centrum

- kwamen verschillende sollicitanten op gesprek in Bavel

 

Ook solliciteren?

Omdat wij een groeiende organisatie zijn en onze kwaliteit willen waarborgen, zijn we met spoed op zoek naar een gedreven content ontwikkelaar. Een nieuw teamlid met als kerntaken het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van leerinterventies binnen een variatie aan digitale leeroplossingen zoals E-learning, Virtual Reality en Learning Xpriences.

 

Content ontwikkelaar

Per direct, zijn we dan ook op zoek naar een gedreven content ontwikkelaar met als kerntaken het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van leerinterventies binnen een variatie aan digitale leeroplossingen zoals E-learning, Virtual Reality en Learning Xpriences

 

Ben jij die nieuwe verse kracht die Good Work nog beter kan laten presteren? Werk je graag in een klein projectteam waarin high performance hoog in het vaandel staat? Dan is reageren voor jou een must! Wat dan ben jij de nieuwe medewerker die wij zoeken!

Voor meer informatie naar de vacature van content ontwikkelaar, klik dan op de volgende link.

 

Stage lopen bij Good Work

Dan zijn er naast vacatures voor werknemers ook stageplekken vrij gekomen bij Good Work.

Op korte termijn zoeken wij de volgende stagiaires:

- Junior content ontwikkelaar (link naar de vacature)

- Stagiair opleidingskunde/onderwijskunde (binnenkort meer informatie op onze Good Work site en social media kanalen)

- Stagiair toegepaste psychologie (binnenkort meer informatie op onze Good Work site en social media kanalen)

- Stagiair communicatie (binnenkort meer informatie op onze Good Work site en social media kanalen)

 

 

We willen onze klanten, relaties, familie en vrienden bedanken en iedereen hele mooie dagen toe wensen!

 

Tot volgend jaar!

 


Uw contactpersonen

Dennis van Heerden

 

Mede-directeur

Bachelor of Education (BEd)

Manager organisatieontwikkeling

Manager opleidingskundige oplossingen

Manager Blended Action Learning

Trainer Mentale Kracht Politie

Kwaliteitsmanager

 

Dennis@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 44

 

 

 

 

Jehury van Deursen

 

Mede-directeur

Manager Duurzame Inzetbaarheid & Generatiemanagement

Stress- en prestatiecoach

Trainer Mentale Kracht Politie

Baanregisseur, trainer, coach en adviseur OVD opleiding

Trainer conflict- agressie - geweld en gijzel-situaties DJI

Kwaliteitsmedewerker

 

Jehury@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 45

 Onze laatste tweets

Volg ons op Facebook