Good Work weekoverzicht 50

 

Beste Good News lezers,

 

In deze editie gaan we het hebben over Vitrual Reality.

Virtual Reality is onderhand een begrip geworden en is niet meer weg te denken in onze digitale wereld. VR wordt niet alleen gebruikt voor amusement maar wordt ook steeds vaker toegepast in de praktijk en in de context van leren en ontwikkelen. Bijvoorbeeld in ziekenhuizen en zorginstellingen, waar Virtual Reality voor verschillende doeleinden gebruikt wordt. Denk hierbij aan virtuele ondersteuning bij (medische) ingrepen of behandelingen waarin VR een ondersteunende rol heeft tijdens therapie voor mensen met een beperking, chronische pijn, angststoornissen of dementie. Ook het onderwijs is langzaam aan het digitaliseren, steeds meer lesmethodes worden digitaal aangeboden. Ook de combinatie Virtual Reality met online leren is groeiende en wordt steeds vaker toegepast in het innovatieve leerlandschap. Good Work is zeker geen onbekende als het gaat om Virtual Reality Learning, al jaren ondersteunen wij ons onderwijs met het innovatieve leermiddel en durven wij zelfs te beweren dat we pioniers zijn in de virtuele leer wereld.

 

 

Virtual Reality is een moderne techniek waarbij het mogelijk is situaties uit het echte

leven in een virtuele realiteit na te bootsen. Hierbij maakt men gebruik van

serious gaming of video in een virtuele 360 graden omgeving.

 

 

Good Work &Virtual Reality Learning

Leren en ontwikkelen is steeds dynamischer aan het worden. We leren altijd, overal en met elkaar. Technologie speelt een grote rol in de vormgeving van leertrajecten en beschikbaarheid van kennis. In een virtuele omgeving reageert ons mentale proces nagenoeg gelijkwaardig als in de realiteit. De combinatie van breinleren en Virtual Reality maakt het als onderdeel van een blended leertraject een krachtig instrument. Samen bepalen we de positie van Virtual Reality binnen uw opleiding- en training- en oefendoelstellingen. Met onze eigen app in een cms zijn we in staat interactieve virtuele routings te maken die onderdeel uitmaken van een leerprogramma. 

 

Nieuwsgierig?

Klik op de link om meer te ontdekken over Virtual Reality Learning wat het voor uw organisatie kan betekenen?

 

Personeel

Omdat wij een groeiende organisatie zijn en onze kwaliteit willen waarborgen, zijn we met spoed op zoek naar een gedreven content ontwikkelaar. Een nieuw teamlid met als kerntaken het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van leerinterventies binnen een variatie aan digitale leeroplossingen zoals E-learning, Virtual Reality en Learning Xpriences.

 

Content ontwikkelaar

Per direct, zijn we dan ook op zoek naar een gedreven content ontwikkelaar met als kerntaken het ontwerpen, ontwikkelen en implementeren van leerinterventies binnen een variatie aan digitale leeroplossingen zoals E-learning, Virtual Reality en Learning Xpriences

 

Ben jij die nieuwe verse kracht die Good Work nog beter kan laten presteren? Werk je graag in een klein projectteam waarin high performance hoog in het vaandel staat? Dan is reageren voor jou een must! Wat dan ben jij de nieuwe medewerker die wij zoeken!

Voor meer informatie naar de vacature van content ontwikkelaar, klik dan op de volgende link.

 

Stage lopen bij Good Work

Dan zijn er naast vacatures voor werknemers ook stageplekken vrij gekomen bij Good Work.

Op korte termijn zoeken wij de volgende stagiaires:

- Junior content ontwikkelaar (link naar de vacature)

- Stagiair opleidingskunde/onderwijskunde (binnenkort meer informatie op onze Good Work site en social media kanalen)

- Stagiair toegepaste psychologie (binnenkort meer informatie op onze Good Work site en social media kanalen)

- Stagiair communicatie (binnenkort meer informatie op onze Good Work site en social media kanalen)

 

Overzicht activiteiten van Good Work week 50

Deze week:

-  Waren Dennis en Kevin actief als trainer in een CMT training voor Operationeel Crisis Team voorzitters van het Zuyderland ziekenhuis

-  Stonden er try-outs voor Jehury en Dennis bij de Nationale Politie gepland in teken van het BOB-leertraject

- Gaven Dennis en Kevin een crisismanagement training aan een Operationeel Team van het Maxima Medisch Centrum (MMC)
- Maakte Luuk VR content voor brandweer Noord-Holland Noord
- Stond de NAZL OCC-Z klas 2 dag 4 in de agenda

 

Tot de volgende week!

 


Uw contactpersonen

Dennis van Heerden

 

Mede-directeur

Bachelor of Education (BEd)

Manager organisatieontwikkeling

Manager opleidingskundige oplossingen

Manager Blended Action Learning

Trainer Mentale Kracht Politie

Kwaliteitsmanager

 

Dennis@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 44

 

 

 

 

Jehury van Deursen

 

Mede-directeur

Manager Duurzame Inzetbaarheid & Generatiemanagement

Stress- en prestatiecoach

Trainer Mentale Kracht Politie

Baanregisseur, trainer, coach en adviseur OVD opleiding

Trainer conflict- agressie - geweld en gijzel-situaties DJI

Kwaliteitsmedewerker

 

Jehury@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 45

 Onze laatste tweets

Volg ons op Facebook