Good Work weekoverzicht 45

 

Beste Good News lezers,

 

Week 45 is wel een hele bijzondere week voor ons! Want vanaf deze week, zijn we namelijk op ons nieuwe kantoor in Bavel te vinden. Na het overhandigen van de sleutels en het klinken van de glazen is onze eerste werkdag aan de Ambachtsweg nummer 4 inmiddels ook een feit. En daar zijn we uiteraard enorm trots op.

 

Nieuwsgierig naar onze nieuwe locatie? Of gewoon zin om even langs te komen? Neem dan gerust contact met ons op voor een bakje koffie met gebak. Uiteraard op ons nieuwe kantoor.

 

Vacatures

Maar dan zijn we er nog niet, want ook op personeelsgebied staan we voor grote veranderingen. Houd daarom de komende weken onze internetsite en social media kanalen goed in de gaten. Gewoon om op de hoogte te blijven, maar vooral voor die nieuwe vacatures die we snel zullen publiceren.

 

Want wie wil nu niet ons team komen versterken?

 

Overzicht activiteiten week 45

Dan houden we jullie graag op de hoogte van onze activiteiten in deze week, hier komen ze!

In week 45:

- heeft Dennis zijn eerste werkdag op het nieuwe kantoor in Bavel

- verzorgt Jehury een 3 daagse basis training Mentale Kracht voor een hoog risico organisatie uit Noord-Holland

- gaat Dennis waarnemen bij een oefening van de Nationale Politie in het teken van besluitvorming

- gaan Dennis en Kevin waarnemen en coachen bij verschillende oefeningen van brandweer Noord-Holland Noord

- Gaat Jehury aan de slag met het ontwikkelen van een 9 daags blended leertraject in het teken van besluitvorming

 

3 daagse Mentale Kracht training

Voor een 3 daagse training Mentale Kracht blijft Good Work deze week in de buurt van het nieuwe kantoor, namelijk in Breda. Maar ook in de regio worden dagelijks verschillende grensverleggende activiteiten georganiseerd. Deze Mentale Kracht training heeft als doelstelling om het prestatievermogen te verbeteren en controle te krijgen over het eigen stresssysteem. De training geeft inzicht in eigen leefstijl en geeft handvatten om deze leefstijl te beïnvloeden of aan te passen waar nodig. Mentale Kracht heeft vooral een positieve invloed op het werkvermogen en vitaliteit van de mens en daarmee ook zijn duurzame inzetbaarheid.

 

Mentale Kracht

De training mentale kracht biedt inzicht in, hoe spanning, stress en druk van invloed zijn op je prestaties en mentaal herstel. Mentale processen zijn voor meer dan 90% van invloed op onze gemoedstoestand en dan kan je ze maar beter de baas zijn als het er toe doet. In de training Mentale Kracht leren we je zes mentale vaardigheden aan om regisseur te zijn en te blijven over je brein en stresssysteem. Met het uitgangspunt om je taak te kunnen uitvoeren vanuit een ideale prestatietoestand in welke situatie dan ook.

Wat is hier het effect van?

Door hier rekening mee te houden versterk je het prestatievermogen, de mentale veerkracht, de mentale weerbaarheid en de duurzame inzetbaarheid van medewerkers op kortere en langere termijn. Met het effect dat medewerkers gemotiveerder raken, gelukkiger zijn en competenter worden. Dit alles maakt, dat de medewerker productiever wordt, minder vaak ziek is, maar ook aan het roer staat van eigen leven, loopbaan en inzetbaarheid.

 

Uiteraard kunt u ook onze website bezoeken voor meer informatie over Good Work.

 

Are you ready to preform!

 


Uw contactpersonen

Dennis van Heerden

 

Mede-directeur

Bachelor of Education (BEd)

Manager organisatieontwikkeling

Manager opleidingskundige oplossingen

Manager Blended Action Learning

Trainer Mentale Kracht Politie

Kwaliteitsmanager

 

 

 

 

Dennis@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 44

 

 

 

 

Jehury van Deursen

 

Mede-directeur

Manager Duurzame Inzetbaarheid & Generatiemanagement

Manager High Performance

Manager Leiderschap & Teamshaping

Stress- en prestatiecoach

Trainer Mentale Kracht Politie

Baanregisseur, trainer, coach en adviseur OVD opleiding

Trainer conflict- agressie - geweld en gijzel-situaties DJI

Kwaliteitsmedewerker

 

 

Jehury@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 45

 Onze laatste tweets

Volg ons op Facebook


Reactie schrijven

Commentaren: 1
  • #1

    Lianne Schültze (donderdag, 07 november 2019 18:42)

    Gelikte nieuwsbrief heren. Ziet er goed uit.
    Veel sukses op de nieuwe locatie en met jullie mooie bedrijf !!