''Mentaal sterk aan het werk''

In de afgelopen periode zijn er m.b.t de training Mentale Kracht, die gegeven wordt aan het operatiekamerpersoneel en medewerkers van de ondersteunende diensten van het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis in Goes, twee contactdagen geweest. 

 

 

 

 

Mentaal sterk aan het werk

 

Het bijzondere van deze training is dat Virtual Reality hierin is geïntegreerd, zowel thuis als op de contactdag. We gebruiken casussen die vanuit het personeel zijn aangedragen. Deze casussen hebben wij verfilmd in 360 graden beelden, waarmee we de deelnemers een bepaalde uitdaging kunnen bieden, deze uitdaging ondersteunt ook het leren.

Afgelopen keer stond aandachtscontrole, gedachten controle en angermanagement op het programma.

 

Door een actrice uit te nodigen die ook in de VR scenario's voorkomt kwamen de zelfregulatieoefeningen goed uit de verf.

 

Tussen de twee contactdagen hebben de deelnemers ook meerdere keren intervisie gehouden. in dit georganiseerde gesprek met het oogmerk de deskundigheid van de werknemer vergroten waarbij de kwaliteit van het werk verbetert.

 

 

Duurzame Inzetbaarheid

 

Tijdens de training wordt onder andere duurzame inzetbaarheid behandeld.

Een duurzaam inzetbare medewerker is productief, gemotiveerd en kan op een zo gezond mogelijke manier werkzaamheden uitvoeren.

Binnen het thema duurzame inzetbaarheid bieden we diverse diensten die helpen om een duurzame organisatie vorm te geven. Hierbij kunt u denken aan onderzoek, advies, opleiding en training gericht op werkvermogen, ontwikkeling, vitaliteit, psychosociale arbeidsbelasting en mentale kracht. 

De laatste contactdag stond in het teken van een herhaling van de mentale vaardigheden, een lezing van Luuk over zijn verhaal in Afghanistan met daaraan gekoppeld de mentale vaardigheden, een leuke quiz en als afsluiting het certificaat!

 

Dennis en Luuk willen de deelnemers bedanken voor hun inzet!

 

 

 

 

 

 

 

Wat doet Good Work?

 

Good Work helpt mensen bij het leveren van topprestaties, in iedere situatie, onder alle omstandigheden en in welk beroep dan ook.

De Rol van Good Work is het aanbieden van advies, onderzoek, leeroplossingen, projectsupport, coaching en ervaringsgerichte opleiding, training en oefening. Dit doen wij middels onze Blanded-Action-Learning methode waar contactonderwijs, virtueel leren, online leren en (online) coaching terug komen in het persoonlijk leerlandschap. Good Work richt zich op prestatieverbetering binnen alle lagen van een organisatie.

 

 

Wilt u meer informatie over de diensten die Good Work levert?

 

 

 

Bezoek onze website Good Work of neem telefonisch contact op met Dennis van Heerden of Jehury van Deursen. 

 


Onze contactpersonen

 Dennis van Heerden

 

Mede-eigenaar Good Work

Bachelor of Education (BEd)

Manager opleidingskundige oplossingen

Manager organisatieontwikkeling

Manager Blended Action Learning

Kwaliteitsmanager

 

 

 

 

 

Dennis@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 44

   


Onze laatste tweets

Volg ons op Facebook


Reactie schrijven

Commentaren: 0