Good Work weekoverzicht 05

 

Beste Good News lezers,

 

 

Deze week is Good Work wederom in het gehele land te vinden. Bijvoorbeeld voor een CoPI oefening bij Veiligheidsregio Noord-Holland Noord en een 5 daagse Mentale Kracht training voor NRG. Tijdens deze CoPI oefening treedt Good Work op als waarnemer en observeren zij de verschillende CoPI overleggen en de bijhorende besluitvorming. Specifiek focussen zij zich tijdens de waarnemingen op de prestaties van de verschillende CoPI leden, de leider CoPI en de teamprestatie in het bijzonder. Tijdens de CoPI oefening staan verschillende oefendoelstellingen en TRM softskills centraal. De oefening wordt onder leiding van Jehury en Dennis afgesloten middels een debriefing, waar reflectie op eigen handelen en de teamprestatie de doelstelling is.

 

 

 

NRG

 

Voor de 5 daagse pilot training Mentale Kracht voor NRG reist Good Work deze week af richting Breda, maar zullen er een groot aantal activiteiten plaats vinden in de regio. Deze pilot training Mentale Kracht heeft als doelstelling om het prestatievermogen te verbeteren en controle te krijgen over het eigen stresssysteem. De training geeft inzicht in eigen leefstijl en geeft handvatten om deze leefstijl te beïnvloeden of aan te passen waar nodig. Mentale Kracht heeft vooral een positieve invloed op het werkvermogen en vitaliteit van de mens en daarmee ook zijn duurzame inzetbaarheid.

 

 

 

Mentale Kracht 

 

De training mentale kracht biedt inzichten in hoe stress en spanning van invloed zijn op je prestaties en mentaal herstel. Mentale processen zijn voor meer dan 90% van invloed op onze gemoedstoestand en dan kan je ze maar beter de baas zijn als het er toe doet. In de training Mentale Kracht leren we je zes mentale vaardigheden aan om regisseur te zijn en te blijven over je brein en stresssysteem. Met het uitgangspunt om je taak te kunnen uitvoeren vanuit een ideale prestatietoestand in welke situatie dan ook.

 

Wat is hier het effect van?

 

Door hier rekening mee te houden versterk je de prestatievermogen, de mentale veerkracht, de mentale weerbaarheid en de duurzame inzetbaarheid van medewerkers op kortere en langere termijn. Met het effect dat medewerkers gemotiveerd raken, gelukkiger zijn en competenter worden. Dit alles maakt, dat de medewerker productiever wordt, minder vaak ziek is, maar ook aan het roer staat van eigen leven, loopbaan en inzetbaarheid.

 

 

Wisten jullie dat!

 

Het Europees Sociaal Fonds (EFS) investeert in de kansen van mensen op de arbeidsmarkt. Door te investeren in werkende wordt gezorgd dat zij zich gemakkelijker kunnen aanpassen aan de veranderingen op de arbeidsmarkt. Middels aandacht voor vitaliteit, scholing en sociale innovatie, ondersteunt het ESF de mobiliteit van deze mensen op de arbeidsmarkt nu en in de toekomst. 

 

Het Ministerie van sociale zaken en werkgelegenheid opent voorlopig de laatste ESF Duurzame inzetbaarheid subsidie voor Bedrijven en Instellingen van 2019. Van 8 april 2019, 09.00 uur, tot en met 12 april 2019, 09.00 uur kan de subsidie worden aangevraagd. 

 

 

 

Meer weten over de subsidie of andere subsidies?

 

Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of intake. Jehury van Deursen , onze manager

 

Duurzame inzetbaarheid. Hij vertelt u graag meer over de huidige subsidiemogelijkheden. 

 

 

 

Ten slotte…

 

Wist u dat Good Work u ook volledig kan ontzorgen door de subsidieaanvraag voor u op te maken én in te dienen?  

 

 

 

Uiteraard kunt u ook onze website bezoeken voor meer informatie over Good Work.

 

 

 

 

Tot volgende week!


Uw contactpersonen

Dennis van Heerden

 

Mede-directeur

Bachelor of Education (BEd)

Manager organisatieontwikkeling

Manager opleidingskundige oplossingen

Manager Blended Action Learning

Trainer Mentale Kracht Politie

Kwaliteitsmanager

 

 

 

 

dennis@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 44

 

 

 

 

Jehury van Deursen

 

Mede-directeur

Manager Duurzame Inzetbaarheid & Generatiemanagement

Manager High Performance

Manager Leiderschap & Teamshaping

Stress- en prestatiecoach

Trainer Mentale Kracht Politie

Baanregisseur, trainer, coach en adviseur OVD opleiding

Trainer conflict- agressie - geweld en gijzel-situaties DJI

Kwaliteitsmedewerker

 

 

Jehury@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 45

 Onze laatste tweets

Volg ons op Facebook