Netwerkdag OTO in Limburg

 

Vorige week waren Dennis en Kevin aanwezig bij de netwerkdag OTO in Limburg. Dit keer stond de jaarlijkse netwerkdag helemaal in het teken van BioWare. Deze dag kon worden gezien als de kick off van het jaar van de grote Limburg brede ketenoefening. 

 

 Waar staat het OTO Limburg voor?

 Opleiden, trainen en oefenen ter voorbereiding op rampen en crises. 

 

Rampen en crises vragen om adequaat optreden van alle betrokken partijen. Ook geneeskundige hulp moet onder zware en stressvolle omstandigheden effectief verleend worden. Dat kan alleen als iedereen weet wat er van hem of haar in die specifieke situatie wordt verwacht. Daar is opleiding , training en oefening voor nodig. En dat is precies waar OTO voor staat.

 

Wat doet Good Work?

 Good Work is van mening dat de sleutel tot succes vooral ligt bij het investeren in de gehele veiligheidsketen, waarbij het gaat om het proces van plannen, organiseren, leiden en beheersen van alle activiteiten die er op gericht zijn om de effecten van een crisis zo veel mogelijk te beperken. Wij helpen u om in uw noodorganisatie het crisismanagementteam te positioneren. Wij zorgen voor het opleiden, trainen en oefenen van uw crisisorganisatie. Door onze expertise binnen het veiligheidsdomein maken we de aansluiting bij de praktijk.

 

Wilt u meer informatie over de diensten die Good Work u kan leveren?

 

Bezoek onze website Good Work of neem telefonisch contact op met Dennis van Heerden of Jehury van Deursen. 

 

 

 

Uw contactpersonen


Dennis van Heerden

 

Mede-directeur Good Work Personnel Development

Bachelor of Education (BEd)

Manager organisatieontwikkeling

Manager opleidingskundige oplossingen

Manager Blended Action Learning

Trainer Mentale Kracht Nationale Politie

Trainer Slachtofferzorg Nationale Politie

Kwaliteitsmanager

 

 

 

Dennis@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 44

 

 

 

Jehury van Deursen

 

Mede-directeur Good Work Personnel Development

Adviseur Duurzame Inzetbaarheid

Stress- en prestatiecoach

Trainer Mentale Kracht Nationale Politie

Baanregisseur, trainer, coach en adviseur OVD opleiding Politieacademie

Trainer communicatie - conflict- agressie - geweld en gijzel-situaties DJI

Kwaliteitsmedewerker

 

 

Jehury@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 45