Good Work weekoverzicht 3

Beste Good News lezers,

 

Met een goed gevoel blikken wij terug op 2018. Een jaar waarin we vele nieuwe klanten mochten verwelkomen, mooie partnerships zijn aangegaan en innovatieve projecten hebben opgestart. Afgelopen jaar stond in het teken van innoveren en professionaliseren en we kunnen met enorm veel trots vermelden dat we deze doelstellingen ruimschoots hebben behaald. Good Work is zichtbaar doorgegroeid en hebben in dit proces unieke ervaringen opgedaan. Hier zijn we iedereen dan ook enorm dankbaar voor.  

2019

Een nieuw jaar ligt nu voor ons en ook dit jaar willen we de lat net weer iets hoger leggen. Eén van de speerpunten van 2019 is het verder uitbreiden van onze blended leermogelijkheden. Good Work wil namelijk baanbrekend zijn op het gebied van leren en ontwikkelen en denkt met Virtual Reality een van de meest vooruitstrevende leermiddelen in handen e hebben. Het nieuwe Virtual Reality Learning Platform van Good Work maakt het mogelijk virtueel op te leiden, te trainen en te oefenen. Een mooi middel dus naast contactonderwijs, online leren en coaching. In het VR Learning Platform is het tevens mogelijk om deelnemers te registreren en te volgen en deze te toetsen en te examineren. Good Work is van mening dat Virtual Reality Learning niet meer weg te denken is in de toekomst en dan maar beter voorop kan lopen in de markt.

  

Heeft u interesse in het Virtual Reality Learning Platform of virtueel leren in zijn algemeenheid. Volg dan onze nieuwsberichten of neem contact met ons op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek om de mogelijkheden te bespreken.

 

  

Tweede werkweek

Inmiddels zit onze eerste werkweek er alweer op en is de tweede week reeds begonnen. Volop zijn we aan de slag gegaan met onze lopende projecten. Wij hebben ons onder andere bezig gehouden met het verder ontwikkelen van onze verschillende Blended Action Learning trajecten. Deze bieden wij namelijk al aan bij het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis, het Zuyderland Medisch Centrum, Maxima Medisch Centrum, Veiligheidsregio Noord-Holland Noord en de Nationale Politie.

 

Blended Action Learning

Leren en verbeteren is een proces van doen, reflecteren en verbeteren. Wij kiezen daarom voor het concept Blended Action Learning als fundament voor al onze leeroplossingen. Dit betekent dat we de mensen tijdens het leerproces altijd in omstandigheden brengen die vergelijkbaar zijn met de omstandigheden in de eigen werkomgeving. Door de combinatie van contactonderwijs, (online) coaching, E-learning, Virtual Reality Learning en werkplekleren zijn wij in staat om voor ieder vraagstuk een passende en prikkelende leeromgeving te faciliteren.

 

Bent u nieuwsgierig wat Blended Action Learning voor uw organisatie kan betekenen?

 

Klik dan op: Blended Action Learning

 

 

Deze week (03) 

 ·         Doet Good Work waarnemen bij een CoPi training van de Veiligheidsregio Noord-Holland Noord;

 ·         Neemt Good Work deel aan de jaarlijkse OTO netwerkdag in Limburg;

 ·         Verzorgd Good Work een driedaagse crisismanagement oefening voor de voorzitters van het Zuyderland Medisch Centrum;

 ·         Gaan we verder met het verder ontwikkelen van verschillende Blended Action Learning modules;

 ·         Ontwikkeld Good Work een 5 daagse Mentale Kracht training voor NRG;

 ·         Staat er een strategie bespreking gepland met zusterorganisatie Eén Loket voor Duurzame inzetbaarheid.

 

  

Uiteraard kunt u ook onze website bezoeken voor meer informatie over Good Work Personnel Development en haar diensten.

 

Tot volgende week!


Uw contactpersonen

 

Dennis van Heerden

 

Mede-directeur Good Work Personnel Development

Bachelor of Education (BEd)

Manager organisatieontwikkeling

Manager opleidingskundige oplossingen

Manager Blended Action Learning

Trainer Mentale Kracht Nationale Politie

Trainer Slachtofferzorg Nationale Politie

Kwaliteitsmanager

 

Dennis@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 44

 

Jehury van Deursen

 

Mede-directeur Good Work Personnel Development

Adviseur Duurzame Inzetbaarheid

Stress- en prestatiecoach

Trainer Mentale Kracht Nationale Politie

Baanregisseur, trainer, coach en adviseur OVD opleiding Politieacademie

Trainer communicatie - conflict- agressie - geweld en gijzel-situaties DJI

Kwaliteitsmedewerker

 

 

Jehury@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 45

 

 

 Onze laatste tweets

Volg ons op Facebook