Good Work coacht medewerkers van de Nationale Politie

 

Good Work coacht medewerkers van de Nationale Politie

De afgelopen weken heeft Dennis meerdere medewerkers van de Nationale Politie gecoached op het gebied van prestatieverbetering en stressregulatie. Deze medewerkers staan namelijk op het punt een belangrijke stap in hun loopbaan te maken. Deze stap gaat gepaard met een loodzware intest voordat zij worden toegelaten tot de opleiding. De opleiding moet uiteindelijk voltooid worden voordat zij hun droomfunctie mogen uitoefenen. Tijdens verschillende oefeningen worden de medewerkers continue binnen het mentale en fysieke component uitgedaagd. 

 

Mentale vaardigheden 

De coaching van Dennis is gericht op het leren inzetten van zes Mentale Kracht vaardigheden om uiteindelijk beter te kunnen presteren onder alle omstandigheden en in elke situatie. Denk hierbij aan: doelen stellen, visualiseren en reflecteren. Maar ook aan stressfysiologie, spanningsregulatie, het omgaan met afleiders en het behouden van aandacht en focus op de taak.

 

Waarom coaching Mentale Kracht? 

Mentale Kracht geeft inzicht in hoe stress en spanning van invloed zijn op je prestaties en mentaal herstel. Mentale processen zijn namelijk voor meer dan 90% van invloed op onze gemoedstoestand. Inzicht in de materie en het leren gebruiken van mentale vaardigheden helpt je om in je flow te komen en te presteren vanuit een ideale prestatie spanning en toestand. Het geven van concrete handvatten kan de prestaties onder druk in balans houden en je prestaties in uitdagende situaties vergroten. Zowel op korte als langere termijn.

 

Good Work

Good Work wil mensen ondersteunen topprestaties te leveren, in iedere situatie, onder alle omstandigheden en in welk beroep dan ook.

De rol van Good Work is het aanbieden van onderzoek, advies, coaching, projectsupport, ervaringsgerichte opleiding, training en oefening op het gebied van prestatieverbetering binnen alle lagen van een organisatie. Good Work heeft de knowhow in huis om mensen te begeleiden naar topprestaties.

 

 

Meer weten Over Mentale Kracht of coaching gericht op prestatieverbetering en of stressregulatie?

Bezoek onze website Good Work of neem telefonisch contact op met Dennis van Heerden of Jehury van Deursen.

 

 

 


Uw contactpersonen

 

Dennis van Heerden

 

Mede-directeur Good Work Personnel Development

Bachelor of Education (BEd)

Manager organisatieontwikkeling

Manager opleidingskundige oplossingen

Manager Blended Action Learning

Trainer Mentale Kracht Nationale Politie

Kwaliteitsmanager Good Work

 

 

Dennis@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 44

 

Jehury van Deursen

 

Mede-directeur Good Work Personnel Development

Manager Duurzame Inzetbaarheid

Extern adviseur generatiemanagement tanteLouise (zorg)

Stress- en prestatiecoach

Trainer Mentale Kracht Nationale Politie

Baanregisseur, trainer, coach en adviseur OVD opleiding Politieacademie

Trainer communicatie - conflict - agressie - geweld en gijzel-situaties DJI

Kwaliteitsmedewerker Good Work

 

Jehury@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 45

 

 

 Onze laatste tweets

Volg ons op Facebook