Miljoenen subsidie voor Duurzame Inzetbaarheid

ESF Duurzame Inzetbaarheid

 

Het Europees Sociaal Fonds (EFS) investeert in de kansen van mensen op de arbeidsmarkt. Door te investeren in werkende wordt gezorgd dat zij zich gemakkelijker kunnen aanpassen aan de veranderingen op de arbeidsmarkt. Middels aandacht voor vitaliteit, scholing en sociale innovatie, ondersteunt het ESF de mobiliteit van deze mensen op de arbeidsmarkt nu en in de toekomst. 

Het Ministerie van sociale zaken en werkgelegenheid opent de ESF Duurzame inzetbaarheid subsidie voor Bedrijven en Instellingen, van 12 november 2018, 09.00 uur, tot en met 16 november 2018, 17.00 uur kan de subsidie worden aangevraagd. 

 

Waarom Duurzame Inzetbaarheid?

Mensen werken steeds langer door en daardoor stijgt de gemiddelde leeftijd op de werkvloer. Tegelijkertijd vragen economische en technologische ontwikkelingen om wendbaarheid van organisaties en mensen. Hoe kunnen we in Nederland zorgen dat mensen plezier houden in hun werk, hun vaardigheden ontwikkelen en gezond blijven? Aanvragers gaan hiermee aan de slag door projecten gericht op intersectorale mobiliteit, het verminderen van werkstress, goed werkgeverschap en het versterken van de leercultuur en vitaliteit op de werkplek. Werkgevers en werknemers investeren op die manier samen in mensen. Zij kunnen aan de slag gaan met loopbaanadvies, omscholing, meer autonomie op de werkvloer, leerambassadeurs enzovoorts.

 

Meer weten over de bovenstaande subsidie of andere subsidies?

Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of intake. Jehury van Deursen , onze manager Duurzame inzetbaarheid vertelt u graag meer over de huidige subsidiemogelijkheden. Tevens doet hij u met plezier een aanbod op maat, dat past bij uw situatie en behoefte.

 

Ten slotte…Wist u dat Good Work u ook volledig kan ontzorgen door de subsidieaanvraag voor u op te maken én in te dienen?

 

Uiteraard kunt u ook onze website bezoeken voor meer informatie over Good Work Personnel Development en haar diensten.

 

 

Uw contactpersonen


Dennis van Heerden

 

Mede-directeur Good Work Personnel Development

Bachelor of Education (BEd)

Manager organisatieontwikkeling

Manager opleidingskundige oplossingen

Manager Blended Action Learning

Trainer Mentale Kracht Nationale Politie

Trainer Slachtofferzorg Nationale Politie

Kwaliteitsmanager

 

 

 

Dennis@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 44

 

Jehury van Deursen

 

Mede-directeur Good Work Personnel Development

Manager Duurzame Inzetbaarheid

Extern adviseur generatiemanagement tanteLouise (zorg)

Stress- en prestatiecoach

Trainer Mentale Kracht Nationale Politie

Baanregisseur, trainer, coach en adviseur OVD opleiding Politieacademie

Trainer communicatie - conflict- agressie - geweld en gijzel-situaties DJI

Kwaliteitsmedewerker

 

Jehury@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 45

 

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0