Good Work ontwikkeld leermodules voor ZorgAssist

ZorgAssist heeft in de periode van april 2017 tot april 2018 samen met Good Work onderzoek gedaan naar de implementatie van een leermanagementsysteem gericht op het thema Duurzame inzetbaarheid en duurzaam leren. ZorgAssist heeft ongeveer 700 medewerkers die specifiek actief zijn als zorgverlener in de thuiszorg. Dat wilt zeggen dat cliënten met een zorgindicatie thuis ondersteund worden bij huishoudelijke hulp. 

 

ZorgAssist is een groeiende organisatie en wilt in de toekomst meer investeren in het vakmanschap van haar medewerkers. Samen met Good Work hebben zij onderzoek gedaan naar de implementatie van een duurzaam leerlandschap, één van de onderdelen daarvan is het leerportaal. Het leerportaal is positief geëvalueerd met een pilotgroep en is april dit jaar volledig afgerond. Het systeem wordt nu door ZorgAssist in gebruik genomen binnen de gehele operationele organisatie.

 

Hoe ziet het systeem eruit?

Het systeem heeft een aantal verschillende catalogussen met verschillende domeinen met o.a. welkom bij ZorgAssist, veiligheid, gezondheid, psychosociale arbeidsbelasting en management & organisatie. Op dit moment heeft ZorgAssist de beschikking over de modules psychosociale arbeidsbelasting, ergonomisch werken en het goed gebruiken van de zorg map.

 

Vanaf het moment dat de deelnemers aangemeld zijn in het leerportaal, hebben zij een aantal weken de tijd om de beschikbare modules te maken. De deelnemers worden getoetst op hun kennis wanneer zij de modules hebben afgerond en ingeleverd. Wanneer dit met een positief resultaat is afgerond, ontvangen zij een certificaat die een jaar geldig is. Wanneer het termijn van het jaar nadert krijgen de deelnemers een herinnerings-mail dat hun certificaat binnen een aantal weken komt te vervallen en dat zij opnieuw aangemeld worden voor een korte opfris cursus.  

 

Het leerlandschap is een onderdeel in het totale opleiden van ZorgAssist, naast reguliere trainingen moet het leerlandschap er voor zorgen dat op flexibele wijze nieuw personeel, zittend personeel maar ook uitstromend personeel voorzien worden van nieuwe kennis dan wel het behouden van kennis. 

 

 

Goed om te weten!

Doormiddel van de ESF subsidie heeft ZorgAssist samen met Good Work  het leerportaal met de verschillende modules kunnen realiseren. Binnenkort worden er weer nieuwe aanvraagtijdvakken opgesteld. De aanvraagperiode loopt voor bedrijven en instellingen van12 november  2018, 09.00, tot en met 16 november 2018, 17.00 uur  

 

Heeft u vragen over het leermanagent systeem of over de ESF subsidie?

 

Bezoek onze website Good Work of neem telefonisch contact op met Dennis van Heerden of Jehury van Deursen.  

 

 

Onze contactpersonen

Dennis van Heerden

 

Mede-directeur Good Work Personnel Development

Bachelor of Education (BEd)

Manager organisatieontwikkeling

Manager opleidingskundige oplossingen

Manager Blended Action Learning

Trainer Mentale Kracht Nationale Politie

Trainer Slachtofferzorg Nationale Politie

Kwaliteitsmanager

 

 

 

Dennis@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 44

 

Jehury van Deursen

 

Mede-directeur Good Work Personnel Development

Manager Duurzame Inzetbaarheid

Extern adviseur generatiemanagement tanteLouise (zorg)

Stress- en prestatiecoach

Trainer Mentale Kracht Nationale Politie

Baanregisseur, trainer, coach en adviseur OVD opleiding Politieacademie

Trainer communicatie - conflict- agressie - geweld en gijzel-situaties DJI

Kwaliteitsmedewerker

 

Jehury@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 45

 Onze laatste tweets

Volg ons op Facebook