Deze week start weer een nieuwe Officier Van Dienst (OVD) opleiding in Ossendrecht

Deze week is er een nieuwe Officier Van Dienst (OVD) opleiding gestart op de Politieacademie in Ossendrecht. Het gaat hier om de praktijkweek voor de aanstaande Officieren Van Dienst Politie (OVD-P) en Operationeel Centrum (OVD-OC). In deze praktijkweek trainen de deelnemers gezamenlijk op het handelen bij incidenten in het kader van crisisbeheersing. Dit gebeurd middels simulatie en scenario training in het politieoefendorp te Ossendrecht.

 

Good Work levert de gehele week met Jehury van Deursen één van de baanregisseurs. Samen met de coaches, acteurs en ondersteuning (oa de brandweer en meldkamer centralisten) zorgt hij voor samenhang binnen de casus en regisseert hij het verloop hier van. Het regisseren van de casus heeft als doel om de deelnemer op het juiste moment van prikkels te voorzien en maatwerk te leveren aan zijn persoonlijke leerproces.

De OVD opleiding is op zondag 30 september gestart en loopt door tot vrijdag 5 oktober.

 

 

 

 

Uw contactpersoon

Jehury van Deursen

 

Mede-directeur Good Work Personnel Development

Manager Duurzame Inzetbaarheid

Extern adviseur generatiemanagement tanteLouise (zorg)

Stress- en prestatiecoach

Trainer Mentale Kracht Nationale Politie

Baanregisseur, trainer, coach en adviseur OVD opleiding Politieacademie

Trainer communicatie - conflict- agressie - geweld en gijzel-situaties DJI

Kwaliteitsmedewerker

 

Jehury@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 45

 


Onze laatste tweets

Volg ons op Facebook


Reactie schrijven

Commentaren: 0