NAC Breda duikt de Virtuele wereld in

 

Dennis heeft vandaag een afspraak bij NAC Breda.

NAC Breda heeft dit jaar gekozen voor afname van een eigen Virtuele app. Deze is te vinden in de Apple en Android store. De virtuele beleving zal met name gebruikt worden binnen commerciële gesprekken en afspraken om (nieuwe) klanten de sfeer van NAC te laten beleven. 

 

Good Work heeft dit mogelijk gemaakt door een sfeer beleving te maken van verschillende plekken in het stadion, business units en op het veld waar men normaliter niet komt.

 

 

Wat is Virtual Reality en wat doet Good Work?

Virtual Reality is een moderne techniek waarbij het mogelijk is situaties uit het echte leven in een virtuele realiteit na te bootsen. Hierbij maakt men gebruik van serious gaming of video in een virtuele 360 graden omgeving. Dit betekent dus dat we een lerende in iedere situatie kunnen brengen waar hij of zij in de werkcontext mee te maken krijgt. Daarnaast is het mogelijk om gedrag, spanning en mentale processen in de virtuele wereld op te roepen, te herkennen en te trainen.

 

Leren en ontwikkelen is steeds meer dynamisch aan het worden. We leren altijd, overal en met elkaar. Met Virtual Reality gebruiken we een innovatieve leertechnologie, die een grote invloed heeft op het ervaren van situaties. De combinatie van breinleren en Virtual Reality maakt het als onderdeel van een blended leertraject een krachtig instrument. Wij leveren uw eigen VR omgeving in een eigen app of in die van ons. 

 

Meer weten over Virtual Reality?

Bekijk onze  website voor meer informatie over Virtual Reality Learning

 

U kunt ook direct contact opnemen voor vragen met Dennis van Heerden, onze Virtual Reality specialist. 

 

 

 

Onze contactpersonen

 

      

Dennis van Heerden

 

Mede-directeur Good Work Personnel Development

Bachelor of Education (BEd)

Manager organisatieontwikkeling

Manager opleidingskundige oplossingen

Manager Blended Action Learning

Trainer Mentale Kracht Nationale Politie

Trainer Slachtofferzorg Nationale Politie

Kwaliteitsmanager

 

Dennis@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 44

 

 

 


Onze laatste tweets

Volg ons op Facebook