Good Work weekoverzicht 38

 

Beste Good News lezers,

 

Deze week, De Week Tegen Pesten!  vooral scholen schenken hier veel aandacht aan. Dit jaar is het thema Laat je zien!  Hier worden met name de leraren mee bedoelt. Kinderen moeten weten dat zij hun leerkracht kunnen vertrouwen en dat ze altijd terecht kunnen bij hun leerkracht om hulp te vragen. Wanneer kinderen/jongeren het gevoel ervaren dat zij gezien en gehoord worden, verlaag je de drempel om hulp te vragen als zij ergens niet uit komen. Laat je zien dus!

 

Pesten komt niet alleen op scholen voor!

Toch komt pesten niet alleen bij kinderen voor, bij volwassenen gebeurd het ook vaker dan we denken. In een laatste onderzoek werd er gesproken over een kwart miljoen Nederlanders die slachtoffer waren van stelselmatig treiteren, pesten of vernederen. Het gaat hier om de collega die altijd genegeerd wordt of nooit wordt meegevraagd voor de lunch. De collega die steeds weer vernederende mailtjes op zijn computerscherm ziet verschijnen. Of hij of zij over wie altijd wordt geroddeld of wordt uitgelachen. Door naaste collega's, maar misschien ook wel door de leidinggevende. Dit alles op de grote mensen werkvloer, waar kinderen niet te vinden zijn. Pesten valt net als discriminatie, intimidatie en agressie & geweld onder Psychosociale Arbeidsbelasting (PSA) en heeft een enorm negatief effect op de Duurzame Inzetbaarheid van de mens en medewerker. Laat je zien en laat je horen!

 

Deze week

Deze week is er een nieuwe Officier Van Dienst (OVD) opleiding gestart op de Politieacademie in Ossendrecht. Het gaat hier om de praktijkweek voor de aanstaande Officieren Van Dienst Politie (OVD-P) en Operationeel Centrum (OVD-OC). Jehury zal deze week de functie als baanregisseur op zich nemen. Samen met de coaches, acteurs en ondersteuning (o.a. de brandweer en meldkamer centralisten) zorgt hij voor samenhang binnen de casus en regisseert hij het verloop hier van.

Good Work verzorgd ook een Mentale Kracht training aan de brandweer Noord-Holland Noord. Zij verzorgen daar het dagdeel 2 van het Mentale Kracht programma. De training staat in teken van reflecteren van de afgelopen periode, verdiepen in aandacht en concentratie, vooruitkijken naar borging en het gebruik van de mentale vaardigheden in de praktijk.

Tot slot staat er een afspraak bij NAC Breda ook op de agenda. Good Work heeft een Virtuele sfeerbeleving gemaakt op plekken zoals het stadion, het veld en verschillende business units. NAC zal de Virtuele beleving gaan gebruiken binnen commerciële gesprekken en afspraken om mogelijke nieuwe klanten de sfeer van NAC te laten beleven. 

 

 

ESF subsidie Duurzame Inzetbaarheid 

Ook deze week willen wij weer onze aandacht geven aan de subsidies die de komende periode opengesteld gaan worden. Zoals velen van jullie weten houdt Good Work voor zijn vaste klanten en netwerk een actueel subsidie overzicht bij. Denk hierbij aan subsidies binnen de thema's crisismanagement, agressie, grensoverschrijdend gedrag (PSA) en duurzame inzetbaarheid.

Het Ministerie van sociale zaken en werkgelegenheid opent binnenkort de ESF Duurzame inzetbaarheid subsidie voor Regio's en Sectoren van 01 oktober 2018 t/m 26 oktober 2018. De subsidie kan worden aangevraagd door Onderwijs & ontwikkelingsfondsen en samenwerkingsverbanden van sociale partners en gemeenten.

De ESF subsidie voor bedrijven en instellingen wordt van 12 november 2018 t/m 16 november 2018 opengesteld. 

 

Meer weten over de subsidie of andere subsidies?

Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of intake. Jehury van Deursen , onze manager

Duurzame inzetbaarheid vertelt u graag meer over de huidige subsidiemogelijkheden. 

 

Ten slotte…

Wist u dat Good Work u ook volledig kan ontzorgen door de subsidieaanvraag voor u op te maken én in te dienen?  

 

Uiteraard kunt u ook onze website bezoeken voor meer informatie over Good Work Personnel Development en haar diensten.

 

  Are you ready to perform?

  

Nieuwsbericht van de week!

 Actie van de week!

Tot volgende week!


Uw contactpersonen

 

Dennis van Heerden

 

Mede-directeur Good Work Personnel Development

Bachelor of Education (BEd)

Manager organisatieontwikkeling

Manager opleidingskundige oplossingen

Manager Blended Action Learning

Trainer Mentale Kracht Nationale Politie

Trainer Slachtofferzorg Nationale Politie

Kwaliteitsmanager

 

Dennis@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 44

 

Jehury van Deursen

 

Mede-directeur Good Work Personnel Development

Manager Duurzame Inzetbaarheid

Extern adviseur generatiemanagement tanteLouise (zorg)

Stress- en prestatiecoach

Trainer Mentale Kracht Nationale Politie

Baanregisseur, trainer, coach en adviseur OVD opleiding Politieacademie

Trainer communicatie - conflict- agressie - geweld en gijzel-situaties DJI

Kwaliteitsmedewerker

 

Jehury@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 45

 

 

 Onze laatste tweets

Volg ons op Facebook