Miljoenen subsidie voor Duurzame Inzetbaarheid 2018.

 

 

 

 

ESF Duurzame Inzetbaarheid

Op 2 mei 2018 heeft uitvoering van beleid een subsidiewijziging (ESF Duurzame inzetbaarheid 2018) aangekondigd voor zowel bedrijven en instellingen als voor regio's en sectoren.

Binnenkort worden er nieuwe aanvraagtijdvakken opgesteld. De aanvraagperiode loopt voor bedrijven en instellingen van              12 november  2018, 09.00, tot en met 16 november 2018, 17.00 uur. Per tijdvak is 15 miljoen euro beschikbaar. De maximale subsidie bedraagt € 12.500 per project..

Voor de regeling regio's en sectoren is de aanvraagperiode van 1 oktober 2018, 09.00 uur, tot en met 26 oktober 2018, 17.00 uur. Voor dit aanvraagtijdvak is 25 miljoen beschikbaar gesteld.. De subsidie kan worden aangevraagd door Onderwijs en Ontwikkelingsfondsen en samenwerkingsverbanden van sociale partners en gemeenten.

 

Waarom Duurzame Inzetbaarheid?

Mensen werken steeds langer door en daardoor stijgt de gemiddelde leeftijd op de werkvloer. Tegelijkertijd vragen economische en technologische ontwikkelingen om wendbaarheid van organisaties en mensen. Hoe kunnen we in Nederland zorgen dat mensen plezier houden in hun werk, hun vaardigheden ontwikkelen en gezond blijven?  Aanvragers gaan hiermee aan de slag door projecten gericht op intersectorale mobiliteit, het verminderen van werkstress, goed werkgeverschap en het versterken van de leercultuur en vitaliteit op de werkplek. Werkgevers en werknemers investeren op die manier samen in mensen. Zij kunnen aan de slag gaan met loopbaanadvies, omscholing, meer autonomie op de werkvloer, leerambassadeurs enzovoorts. 

 

Meer weten over de bovenstaande subsidie of andere subsidies?

Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of intake. Jehury van Deursen , onze manager Duurzame inzetbaarheid vertelt u graag meer over de huidige subsidiemogelijkheden. Tevens doet hij u met plezier een aanbod op maat, dat past bij uw situatie en behoefte. 

 

Ten slotte…

Wist u dat Good Work u ook volledig kan ontzorgen door de subsidieaanvraag voor u op te maken én in te dienen?  

 

Uiteraard kunt u ook onze website bezoeken voor meer informatie over Good Work Personnel Development en haar diensten.

 

Jehury van Deursen

 

Mede-directeur Good Work Personnel Development

Manager Duurzame Inzetbaarheid

Extern adviseur generatiemanagement tanteLouise (zorg)

Stress- en prestatiecoach

Trainer Mentale Kracht Nationale Politie

Baanregisseur, trainer, coach en adviseur OVD opleiding Politieacademie

Trainer communicatie - conflict- agressie - geweld en gijzel-situaties DJI

Kwaliteitsmedewerker

 

Jehury@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 45

 

 

Reactie schrijven

Commentaren: 0