Good Work weekoverzicht 36

Beste Good News lezers,

 

Wij willen iedereen weer welkom heten, na een aangename mooie zomer starten we weer met frisse zin met onze werkzaamheden.

We hopen dat iedereen heerlijk van zijn vakantie heeft kunnen genieten en er weer lekker tegen aan kan!

 

Onze eerste twee werkweken zitten er inmiddels al weer op. Volop zijn we aan de slag gegaan met de lopende projecten. Vorige week hebben we verschillende voorstellen mondeling toegelicht bij onze klanten. Eén van de voorstellen gericht op Crisismanagement is erg goed ontvangen. De komende weken zullen o.a. in teken staan van het schrijven van voorstellen en het verder ontwikkelen van (nieuwe) projecten. 

 

Afgelopen week

Vorige week hebben we een aantal gesprekken gevoerd met verschillende medewerkers van de leercentrale van crisisorganisatie  Veiligheidsregio Noord-Holland Noord. Tijdens de gesprekken is er een prima beeld ontstaan om tot maatwerk over te kunnen gaan. De komende maanden zullen wij een aantal workshop geven die in teken staan van; lerende organisatie, TRM ( Team Resource Management) en leiderschap.

 

Daarnaast kijken we vooral met veel plezier en trots terug op afgelopen week waar de 8 deelnemers van de opleiding Cisis Coördinator met succes hun proeve van bekwaamheid hebben afgerond. Agelopen 6 maanden hebben zij deelgenomen aan de blended action learning opleiding waarin hun rol als crisis coördinator in geval van calamiteiten en incidenten centraal stonden. Waar het respect uiteraard al aanwezig was voor deze High Performers, is de waardering na deze dag alleen maar grote geworden. Proficiat! 

   

Deze week

Deze week staat o.a. in teken van voorbereidingen treffen voor nieuwe trainingen voor de Dienst Justitiële Inrichtingen, tijdens de training staan de thema's geweld- en gijzelsituaties centraal. Ook zijn wij druk met het ontwikkelen van onze  nieuwe voorzittersopleiding die binnen het  Zuyderland Medisch Centrum geven gaat worden, deze nieuwe opleiding gaat in september van start. Ook staan er meerde Traingen Mentale kracht op het programma bij de brandweer Driemond, Aalsmeer en Uithoorn.

 

ESF subsidie Duurzame Inzetbaarheid 

Ook willen wij weer onze aandacht geven aan de subsidies die de komende periode opengesteld gaan worden. Zoals velen van jullie weten houdt Good Work voor zijn vaste klanten en netwerk een actueel subsidie overzicht bij. Denk hierbij aan subsidies binnen de thema's crisismanagement, agressie, grensoverschrijdend gedrag en duurzame inzetbaarheid.

Het Ministerie van sociale zaken en werkgelegenheid opent binnenkort de ESF Duurzame inzetbaarheid subsidie voor Regio's en Sectoren van 01 oktober 2018 t/m 26 oktober 2018. De subsidie kan worden aangevraagd door Onderwijs & ontwikkelingsfondsen en samenwerkingsverbanden van sociale partners en gemeenten. 

 

 

Meer weten over de subsidie of andere subsidies?

Neem dan gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek of intake. Jehury van Deursen , onze manager

Duurzame inzetbaarheid vertelt u graag meer over de huidige subsidiemogelijkheden. 

 

Ten slotte…

Wist u dat Good Work u ook volledig kan ontzorgen door de subsidieaanvraag voor u op te maken én in te dienen?  

 

Uiteraard kunt u ook onze website bezoeken voor meer informatie over Good Work Personnel Development en haar diensten.

 

  Are you ready to perform?

  

Nieuwsbericht van de week!

 Actie van de week!

Tot volgende week!


Uw contactpersonen

 

Dennis van Heerden

 

Mede-directeur Good Work Personnel Development

Bachelor of Education (BEd)

Manager organisatieontwikkeling

Manager opleidingskundige oplossingen

Manager Blended Action Learning

Trainer Mentale Kracht Nationale Politie

Trainer Slachtofferzorg Nationale Politie

Kwaliteitsmanager

 

Dennis@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 44

 

Jehury van Deursen

 

Mede-directeur Good Work Personnel Development

Manager Duurzame Inzetbaarheid

Extern adviseur generatiemanagement tanteLouise (zorg)

Stress- en prestatiecoach

Trainer Mentale Kracht Nationale Politie

Baanregisseur, trainer, coach en adviseur OVD opleiding Politieacademie

Trainer communicatie - conflict- agressie - geweld en gijzel-situaties DJI

Kwaliteitsmedewerker

 

Jehury@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 45

 

 

 Onze laatste tweets

Volg ons op Facebook