Wat doet Jehury bij tanteLouise?

 

Jehury is al een geruime tijd aan het werk als externe adviseur Generatiemanagement bij tanteLouise en dat doet hij met enorm veel plezier! Dinsdag 10 juli is de grote dag, Jehury gaat de onderzoeksresultaten waar hij het afgelopen jaar intensief aan heeft gewerkt presenteren aan het Raad van bestuur en het management team. Succes!

 

Maar wat is nu eigenlijk Generatiemanagement?

Generatiemanagement zorgt ervoor dat generatie specifieke kenmerken, wensen, kwaliteiten, behoeften en aandachtsgebieden van medewerkers binnen het personeelsbeleid betrokken worden. Door hier rekening mee te houden versterk je de Duurzame Inzetbaarheid van de medewerkers op zowel korte als langere termijn en vergroot je hiermee de betrokkenheid en het werkplezier. Met het effect dat medewerkers gemotiveerd raken, gelukkiger zijn en competenter worden. Daarnaast voelen ze zich hierdoor veiliger, maar ook gezonder en vitaler. Dit alles maakt, dat de medewerker productiever wordt, minder vaak ziek is, maar ook aan het roer staat van eigen leven, loopbaan en inzetbaarheid. Bij generatiemanagement sta je stil bij de behoeften van de verschillende generaties, maar gaan je niet voorbij aan de individuele mens. Daarbij zorgt generatiemanagement voor een betere samenwerking tussen verschillende leeftijden, levensfases en generaties ongeacht opleidings- en werkniveau of achtergrond.

 

Gedifferentieerd P&O beleid.

Generatiemanagement vraagt om een gedifferentieerd P&O beleid dat zich richt op optimale inzetbaarheid van alle medewerkers en de gehele organisatie. Het houdt rekening met generatie specifieke kenmerken, kwaliteiten, behoeften en aandachtsgebieden van medewerkers. Ofwel het beleid kijkt naar de generatie verschillende behoeftes en scheert niemand over één kam. Natuurlijk kan je niet in alle wensen voorzien, want we kennen ook nog zoiets als het organisatie belang. Maar luisteren naar de wensen van de mensen? Dat kan altijd!

 

Generatiemanagement kent twee aspecten:

  • Het houdt rekening met de individuele doelstellingen en wensen van de medewerker
  • Het houdt rekening met de doelen en wensen van de organisatie

 

Interesse in generatiemanagement

Heeft u ook interesse in Generatiemanagement, Duurzame Inzetbaarheid of Levensfasebewust personeelsbeleid? Of bent u op zoek naar een projectleider, projectcoach of een extern adviseur die u kan ondersteunen bij uw project? Of wilt u een onderzoek plegen binnen Duurzame Inzetbaarheid?

 

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend intake of adviesgesprek!

 

Uw contactpersoon

Jehury van Deursen

 

Mede-directeur Good Work Personnel Development

Manager Duurzame Inzetbaarheid

Extern adviseur generatiemanagement tanteLouise (zorg)

Stress- en prestatiecoach

Trainer Mentale Kracht Nationale Politie

Baanregisseur, trainer, coach en adviseur OVD opleiding Politieacademie

Trainer communicatie - conflict- agressie - geweld en gijzel-situaties DJI

Kwaliteitsmedewerker

 

Jehury@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 45

 


Onze laatste tweets

Volg ons op Facebook