Jehury en Dennis coachen bij de Nationale Politie

Coaching Mentale Kracht

De afgelopen weken hebben Jehury en Dennis, acht medewerkers van de Nationale Politie gecoached op het gebied van prestatieverbetering en stressregulatie. De medewerkers staan op het punt een belangrijke stap in hun loopbaan te maken. Deze stap gaat gepaard met een loodzware intest voordat zij worden toegelaten tot de opleiding. De opleiding moet uiteindelijk voltooid worden voordat zij hun droomfunctie mogen uitoefenen.

 

De coaching is gericht op het inzetten van de zes Mentale Kracht vaardigheden om beter te kunnen presteren, onder alle omstandigheden en in elke situatie. Op zowel de korte als langere termijn. Zoals gezegd zetten we tijdens de coaching sessies in op zes mentale vaardigheden. Denk hierbij aan: doelen stellen, visualiseren en reflecteren. Maar ook stressfysiologie, spanningsregulatie en het omgaan met afleiders en het behouden van aandacht en focus.

 

             Waarom coaching Mentale Kracht?
  • Mentale kracht biedt inzichten in hoe stress en spanning van invloed zijn op je prestaties en herstel. Mentale processen zijn voor meer dan 90% van invloed op onze gemoedstoestand. Inzicht in de materie en het gebruiken van mentale vaardigheden helpen je om in je kracht te staan. Het geven van concrete handvatten kan de prestatie onder druk in balans houden en je prestaties in uitdagende situaties vergroten. 

Good Work wil mensen helpen topprestaties te leveren, in iedere situatie, onder alle omstandigheden in welk beroep dan ook.

De rol van Good Work is het aanbieden van advies, ervaringsgerichte opleiding, training en oefening op het gebied van prestatieverbetering binnen alle lagen van een organisatie. Good Work heeft de knowhow in huis om mensen te leiden naar topprestaties.

 

Meer weten over Mentale Kracht?

 

Bezoek onze website Good Work of neem telefonische contact op met Dennis van Heerden of Jehury van Deursen.

 

Onze contactpersonen


Dennis van Heerden

 

Mede-directeur Good Work Personnel Development

Bachelor of Education (BEd)

Manager organisatieontwikkeling

Manager opleidingskundige oplossingen

Manager Blended Action Learning

Trainer Mentale Kracht Nationale Politie

Trainer slachtofferzorg Nationale Politie

Kwaliteitsmanager Good Work

 

Dennis@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 44

 

 

 

 

 

 

 

Jehury van Deursen

 

Mede-directeur Good Work Personnel Development

Manager Duurzame Inzetbaarheid

Extern adviseur generatiemanagement tanteLouise (zorg)

Stress- en prestatiecoach

Trainer Mentale Kracht Nationale Politie

Baanregisseur, trainer, coach en adviseur OVD opleiding Politie academie

Trainer communicatie - conflict - agressie - geweld en gijzel-situaties DJI

Kwaliteitsmedewerker Good Work

 

Jehury@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 45


Onze laatste tweets

Volg ons op Facebook


Reactie schrijven

Commentaren: 0