Elf korpsen uitgerukt: brand in diervoederfabriek onder controle

 In het Brabantse Loosbroek is een zeer grote uitslaande brand ontstaan in bedrijfshallen van een diervoerderfabriek. Brandweerkorpsen uit zeker elf plaatsen in de omgeving zijn uitgerukt en de brand is inmiddels weer onder controle.

 

De brand in het dorp ten oosten van Den Bosch ontstond in de nacht van zondag op maandag even voor 04.00 uur. De brandmelding werd gedaan door een buurvrouw, die de brand als eerste opmerkte. Rond 06.00 uur had de brandweer de brand onder controle. De naast de fabriek gelegen woning is veiliggesteld.

 

 

Omgeving

 

Brandweerkorpsen uit de hele omgeving zijn met diverse voertuigen ter plaatse. Korpsen uit Erp, Schaijk, Oss, Veghel, Heeswijk, Schijndel, Uden, Nistelrode, Berlicum, Heesch en Rosmalen zijn aanwezig.

Vrees

Gevreesd werd dat het vuur overslaat naar naast de hallen gelegen panden. Over de oorzaak van de brand is nog niets bekend.

 

meer weten over crisismanagement

  

Wanneer is er sprake van een Noodsituatie?, en bent u erop voorbereid om de juiste veiligheidsmaatregelen in te zetten bij een dergelijke situatie? Of wilt u leren om doelgerichte rationele besluiten te maken in situaties die een hoge mate van spanning, stress en druk kennen?

 

Bekijk dan voor meer informatie  onze website bij Crisismanagement, of neem contact op met Dennis van Heerden. 

 

   

 

Onze contactpersonen

Dennis van Heerden

 

Mede-directeur Good Work Personnel Development

Bachelor of Education (BEd)

Manager organisatieontwikkeling

Manager opleidingskundige oplossingen

Manager Blended Action Learning

Trainer Mentale Kracht Nationale Politie

Trainer Slachtofferzorg Nationale Politie

Kwaliteitsmanager

 

 

Dennis@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 44


Onze laatste tweets

Volg ons op Facebook


Reactie schrijven

Commentaren: 0