Gesprongen leiding zet woonzorgcentrum blank

 

In een woonzorgcentrum in Soest is vannacht de waterleiding gesprongen. Daardoor hebben bewoners last gehad van natte voeten. Drie verdiepingen van een vleugel van het complex werden getroffen. De brandweer moest er aan te pas komen.

 

Voor vijf bewoners van het woonzorgcentrum aan de Burgemeester Grothestraat in de Utrechtse plaats is tijdelijk andere woonruimte gezocht vanwege de waterschade. De overige bewoners van het seniorencomplex konden terug naar hun eigen woning.

Door: ANP

 

 

Meer weten over crisismanagement

 

 

Wanneer is er sprake van een Noodsituatie?, en bent u erop voorbereid om de juiste veiligheidsmaatregelen in te zetten bij een dergelijke situatie? Of wilt u leren om doelgerichte rationele besluiten te maken in situaties die een hoge mate van spanning, stress en druk kennen?

 

Bekijk dan voor meer informatie  onze website bij Crisismanagement, of neem contact op met Dennis van Heerden. 

 

   

 

Onze contactpersonen

Dennis van Heerden

Mede-eigenaar Good Work

Bachelor of Education (BEd)

Manager opleidingskundige oplossingen

Manager organisatieontwikkeling

Manager Blended Action Learning

Kwaliteitsmanager 

 

 

Dennis@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 44


Onze laatste tweets

Volg ons op Facebook