Jehury begeleidt de interactieve generatiemanagement bijeenkomsten bij tanteLouise

 

Jehury is al een geruime tijd aan het werk als externe adviseur generatiemanagement bij tanteLouise en dat doet hij met enorm veel plezier! Deze week stonden er een viertal interactieve bijeenkomsten met de medewerkers op het programma. Jehury had de eer en het genoegen om de sessies met Dhr. Gerard van Tilburg te mogen begeleiden. Gerard is de relatiemanager van tanteLouise en is tevens lid van de projectgroep.

 

Maar wat zijn nu eigenlijk interactieve bijeenkomsten?

De afgelopen week stonden de eerste vier interactieve bijeenkomsten met de medewerkers van tanteLouise op het programma. TanteLouise vindt het namelijk belangrijk om van de medewerkers zelf te horen, wat zij belangrijk vinden binnen generatiemanagement en het eigen toekomstige strategisch personeelsbeleid. Een twintiger heeft namelijk hele andere behoeften en belangen dan een zestiger. Net als dat een dertiger anders naar zijn loopbaan of werk en privé balans kan kijken dan een vijftiger. Precies de reden waarom tanteLouise inzet op een gedifferentieerd personeelsbeleid.

 

Om de wensen, belangen, noodzaak en behoeften persoonlijk aan te horen, reist de projectgroep door de regio en zijn er 15 sessies op de verschillende werklocaties gepland. De interactieve sessies hebben dan ook twee doelstellingen: namelijk het informeren van de medewerkers wat generatiemanagement te bieden heeft en een onderzoeksfunctie om te horen wat de medewerkers belangrijk vinden.

 

Na een presentatie over het project en de voorlopige onderzoeksresultaten krijgen de medewerkers middels een plenair dialoog en een interactieve workshop de mogelijkheid om hun mening te delen en de projectgroep van advies en aanbevelingen te voorzien.

 

Afgelopen 15 maart konden de medewerkers van Heideduin en Beukenhof de eerste interactieve bijeenkomst bezoeken.

Woensdag 21 en donderdag 22 maart kregen de medewerkers van het Jaquelineflat, KdJL, Hospice, Moermont, Boerenverdriet en het mobiele team de mogelijkheid om de sessies te bezoeken.

 

Interesse in generatiemanagement?

Heeft u ook interesse in Generatiemanagement, Duurzame Inzetbaarheid of Levensfasebewust personeelsbeleid? Of bent u op zoek naar een projectleider, projectcoach of een extern adviseur die u kan ondersteunen binnen uw project? Of wilt u een onderzoek plegen gericht op Generatiemanagement, Duurzame Inzetbaarheid of Levensfasebewust personeelsbeleid?

 

Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend intake of adviesgesprek!

 

Uw contactpersoon

Jehury van Deursen

 

Mede-directeur

Manager Duurzame Inzetbaarheid

Extern adviseur Generatiemanagement tanteLouise

Manager High Performance

Manager Leiderschap & Teamshaping

Stress- en prestatiecoach

Trainer Mentale Kracht Politieacademie

Baanregisseur, trainer, coach en adviseur OVD opleiding Nationale Politie

Trainer communicatie- conflict- agressie - geweld en gijzel-situaties DJI

Kwaliteitsmedewerker Good Work

 

Jehury@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 45

 

 

 


Onze laatste tweets

Volg ons op Facebook


Reactie schrijven

Commentaren: 0