Intake bij NRG in Petten

Afgelopen maandag waren Jehury en Dennis te gast bij NRG in Petten. Een unieke organisatie op een unieke locatie. Het bezoek was al een ervaring op zich.

 

NRG is een internationaal opererende nucleaire dienstverlener en produceert isotopen, verricht nucleair technologisch onderzoek, is consultant op het gebied van veiligheid en betrouwbaarheid van nucleaire installaties en dienstverlener in stralingsbescherming. Voor overheden wordt onderzoek gedaan om kennis over nucleaire technologie te ontwikkelen.

 

NRG is marktleider in de levering van medische isotopen in de wereld. In Nederland is NRG de autoriteit op het gebied van integrale stralingsbescherming. NRG exploiteert de Hoge Flux Reactor die eigendom is van de Europese Unie. De bijna 500 medewerkers hebben hoogwaardige kennis en zijn innovatief. De onderneming werkt voor en met partners in de gezondheidszorg, de energiemarkt, de industrie, overheden en de wetenschap.

 

Vereerd

Good Work was vereerd om bij NRG een intake te mogen verzorgen op het gebied van teamsamenwerking (TRM), besluitvorming in crisissituaties ((IRSEM) en Mentale Kracht. Met als doel om de medewerkers van NRG in de context van prestatieverbetering, mentale weerbaarheid, crisismanagement en samenwerking binnen teams te versterken. Het gaat om hier om medewerkers van NRG  die hun dagelijkse core-business uit voeren en om als functionarissen van de bedrijfsnoodorganisatie. Waarschijnlijk zullen de eerste trainingen in Q2 van 2018 al van start gaan.

 

Ook interesse in het verbeteren van je organisatieprestaties in crisissituaties?

Ook geïnteresseerd in het verbeteren van prestaties door Team Resource Management, IRSEM besluitvorming of Mentale Kracht?

 

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

 


Onze contactpersonen

 

Dennis van Heerden

 

Mede-directeur

Bachelor of Education (BEd)

Manager organisatieontwikkeling

Manager opleidingskundige oplossingen

Manager Blended Action Learning

Trainer Mentale Kracht Politie

Kwaliteitsmanager

 

 

 

Dennis@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 44

 

Jehury van Deursen

 

Mede-directeur

Manager Duurzame Inzetbaarheid & Generatiemanagement

Manager High Performance

Manager Leiderschap & Teamshaping

Stress- en prestatiecoach

Trainer Mentale Kracht Politie

Baanregisseur, trainer, coach en adviseur OVD opleiding

Trainer conflict- agressie - geweld en gijzel-situaties DJI

Kwaliteitsmedewerker

 

Jehury@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 45

 

 

 Onze laatste tweets

Volg ons op Facebook


Reactie schrijven

Commentaren: 0