Vorige week: '' Politie Breda krijgt Mentale Kracht training''

Mentale Kracht

Vorige week gaf Dennis een training Mentale Kracht aan een Politie-eenheid uit de regio Zeeland - West Brabant. De training stond in het teken van doelen stellen, visualiseren en reflecteren. Eén voor één, mentale vaardigheden die helpen om dagelijks optimaal te kunnen presteren in zowel het werkveld als privé. 

 

Waarom de Training Mentale Kracht?
Als je voor de politie werkt, dan heb je gekozen voor een hoog-risico-beroep. Als politieman of vrouw sta je regelmatig onder druk, werk je onder stressvolle omstandigheden en lever je arbeid onder hoogspanning. Daarnaast heb je regelmatig te maken met prikkels, afleiders, stressoren en agressoren als je je taak uit voert. Of het kan zomaar zijn dat je privé of werk gerelateerd door een turbulente periode heen gaat. Als politieman of vrouw dient er gepresteerd te worden en worden er altijd resultaten verwacht. Op de genoemde gebeurtenissen heb je geen invloed, op je stresssysteem wel en Mentale Kracht helpt je daar bij.
Inzicht in eigen stresssysteem
De training Mentale Kracht biedt inzichten in hoe stress en spanning van invloed zijn op je prestaties en mentaal herstel. Mentale processen zijn voor meer dan 90% van invloed op onze gemoedstoestand en dan kan je ze maar beter de baas zijn als het er toe doet. In de training Mentale Kracht leren we je zes mentale vaardigheden aan om regisseur te zijn en te blijven over je brein en stresssysteem. Met het uitgangspunt om je taak te kunnen uitvoeren vanuit een ideale prestatietoestand in welke situatie dan ook.
Topprestaties

Good Work helpt mensen bij het leveren van topprestaties in iedere situatie, onder alle omstandigheden in welk beroep dan ook. De rol van Good Work is het aanbieden van advies, ervaringsgerichte opleiding, training en oefening op het gebied van prestatieverbetering binnen alle lagen van een organisatie. Good Work heeft de knowhow in huis om mensen te leiden naar topprestaties.

 

Meer weten over de Training Mentale Kracht?

 

Bezoek onze website www.Good-Work.nl of neem telefonische contact op met Jehury van Deursen

 

 

 

Onze contactpersonen


Dennis van Heerden

 

Mede-directeur

Bachelor of Education (BEd)

Manager organisatieontwikkeling

Manager opleidingskundige oplossingen

Manager Blended Action Learning

Trainer Mentale Kracht Politie

Kwaliteitsmanager

 

 

 

 

Dennis@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 44

 

 

 

 

 

 

 

Jehury van Deursen

 

Mede-directeur

Manager Duurzame Inzetbaarheid & Generatiemanagement

Manager High Performance

Manager Leiderschap & Teamshaping

Stress- en prestatiecoach

Trainer Mentale Kracht Politie

Baanregisseur, trainer, coach en adviseur OVD opleiding

Trainer conflict- agressie - geweld en gijzel-situaties DJI

Kwaliteitsmedewerker

 

 

Jehury@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 45

 

 


Onze laatste tweets

Volg ons op Facebook


Reactie schrijven

Commentaren: 0