Baanregisseur OVD-P en OVD-G opleiding in Ossendrecht in week 15

Deze week is er een nieuwe Officier Van Dienst (OVD) opleiding gestart op de Politieacademie in Ossendrecht. Het gaat hier om de praktijkweek voor de aanstaande Officieren Van Dienst Politie (OVD-P) en Officieren Van Dienst Ghor (OVD-G). In deze praktijkweek trainen de deelnemers gezamenlijk op het handelen bij incidenten in het kader van crisisbeheersing. Dit gebeurd middels simulatie en scenario training in het politieoefendorp te Ossendrecht. Hoewel beiden een eigen opleiding hebben, trainen de Officieren van Dienst GHOR  en Politie dus samen gedurende week 15.

 

Good Work levert op zondag en maandag met Jehury van Deursen één van de baanregisseurs. Samen met de coaches, acteurs en ondersteuning (oa de brandweer) zorgt hij voor samenhang binnen de casus en regisseert hij het verloop hier van. Het regisseren van de casus heeft als doel om de deelnemer op het juiste moment van prikkels te voorzien en maatwerk te leveren aan zijn persoonlijke leerproces.

De OVD opleiding loopt van zondag 15 april tot en met vrijdag 20 april 2018 op de Politieacademie in Ossendrecht

 

 

 

 

Uw contactpersoon

Jehury van Deursen

Mede-directeur Good Work Personnel Development

Manager Duurzame Inzetbaarheid

Extern adviseur generatiemanagement tanteLouise (zorg)

Manager High Performance

Manager Leiderschap & Teamshaping

Stress- en prestatiecoach

Trainer Mentale Kracht Politieacademie

Baanregisseur, trainer, coach en adviseur OVD opleiding Nationale Politie

Trainer conflict- agressie - geweld en gijzel-situaties DJI

Kwaliteitsmedewerker Good Work

 

Jehury@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 45

 

 

 


Onze laatste tweets

Volg ons op Facebook


Reactie schrijven

Commentaren: 0