Baanregisseur herexamens OVD opleiding in Ossendrecht

Afgelopen maandag, dinsdag en woensdag stonden er herexamens op het programma voor aanstaande Officieren van Dienst Politie & KMAR (OVD-P). Deze herexamens vonden plaats in het oefendorp van de Politieacademie in Ossendrecht. Good Work leverde met Jehury van Deursen één van de baanregisseurs op de simulatiebanen. Ter voorbereiding op het herexamen kregen de deelnemers de mogelijkheid om een theorie herhalingsles te volgen en praktisch te oefenen als OVD.

 

Samen met de acteurs en ondersteuning (oa de brandweer en meldkamer), zorgt Jehury als baanregisseur voor samenhang binnen de casus en regisseert hij het verloop hier van. Het regisseren van de casus heeft als doel om de deelnemer op het juiste moment van prikkels te voorzien en het examen voor iedereen binnen het gestelde kader gelijkwaardig te laten verlopen.

 

Zondag 04 maart start er weer een 6-daagse OVD praktijk week waar Jehury opnieuw als baanregisseur zal optreden.

 

 

 

 

 

 

Uw contactpersoon

Jehury van Deursen

Mede-directeur

Manager Duurzame Inzetbaarheid

Extern adviseur Generatiemanagement TanteLouise

Manager High Performance

Manager Leiderschap & Teamshaping

Stress- en prestatiecoach

Trainer Mentale Kracht Politieacademie

Baanregisseur, trainer, coach en adviseur OVD opleiding Nationale Politie

Trainer communicatie - conflict - agressie - geweld en gijzel-situaties DJI

Kwaliteitsmedewerker Good Work

 

Jehury@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 45

 

 

 


Onze laatste tweets

Volg ons op Facebook


Reactie schrijven

Commentaren: 0