Een dynamisch programma voor de HTV studenten van praktijk tot theorie

Beste Good News lezers,

 

Twee weken terug stonden we nog in Rotterdam op 25 meter hoogte in de lichtmast van de Kuip. ''Wat een ervaring'' werd er door de studenten geroepen, natuurlijk hoort hier ook een opdracht bij. Actie reflectie is belangrijk in het bewust worden van gedachten en gevoelens. Vandaag tijdens de theorie gaan we verder met de mentale tools die ons kunnen helpen ons mentaal te beïnvloeden.

 

Een voorbeeld is je gedachte, je hebt op een dag wel tussen de 60 en 80.000 gedachtes. De vraag is, helpen alle gedachtes je? of zitten er gedachtes bij die negatief zijn? en die je niet per definitie verder helpen in de situatie waar je je ook in bevindt. Door de mentale tool ''gedachtecontole'' word je hier bewust van. Door deze negatieve gedachte  om te zetten naar een helpende gedachte kan dit positief uitpakken.

 

Ook visualisatie is vandaag een onderdeel van het programma. In de afgelopen 2 weken hebben de studenten ook een VR scenario behandeld ook dit wordt besproken vandaag. Het mooiste is dat deze onderwerpen worden afgewisseld met beeldvormende praktijkopdrachten. Zoals u leest weer een mooie volle leerzame dag vandaag.

 

tot de volgende blog.

 

 

Good Tweets!

Facebook Good Work


Dennis van Heerden

 

Operationeel Directeur

Bachelor of Education (BEd)

Organisatieontwikkeling

Opleidingskunde

Blended Action Learning

Kwaliteitsmanager

 

 

 

 

Dennis@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 44

Jehury van Deursen

 

Commercieel Directeur

Manager Duurzame inzetbaarheid

Stress- en prestatiecoach

Trainer Mentale Kracht Politie

Baanregisseur, trainer, coach, adviseur OVD opleiding

Trainer Omgaan Met Geweld en Gijzel-situaties DJI

Manager High Performance

Manager Leiderschap & Teamshaping

Kwaliteitsmedewerker

 

Jehury@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 45