Good Work weekoverzicht 04

Beste Good News lezers,

 

De afgelopen week zijn we vooral bezig geweest met het verder ontwikkelen van onze verschillende Blended Action Learning trajecten. Zoals u weet maken het Admiraal de Ruyter Ziekenhuis, het Zuyderland Medisch Centrum, ROC Tilburg, ZORGassist en het Arcus college al gebruik van onze blended leeroplossingen. Deze week gaan opnieuw aan de slag met Virtual Reality. Dit keer voor de OVD opleiding van de Politieacademie in Ossendrecht.

    

Daarnaast stonden er een aantal belangrijke overleggen gepland in onze agenda. Waarvan één in het bijzonder; de Vakmanschapsdagen van brandweer Midden West Brabant. In ons vorige weekoverzicht konden we al met veel enthousiasme vertellen dat we een akkoord bereikt hadden om voor hen een 4daagse lezing te verzorgen op het gebied van netwerken. Vorige week staken Jehury en Marcel de koppen bij elkaar om deze maatwerk lezing te ontwikkelen en ook deze week staat hier nog een ontwikkelsessie gepland.  We hebben er nu al zin in!

 

Ook waren wij weer in het hele land voor verschillende trainingen Mentale Kracht. Wij gaven deze aan verschillende organisaties. De thema's die wij bespreken tijdens de trainingen zijn o.a. doelen stellen, visualiseren, aandachtcontrole, gedachtencontrole en reflecteren maar ook thema's als  stressfysiologie en spanningsregulatie worden besproken. Zoals u leest zijn de trainingen erg divers en komen verschillende onderwerpen aan bod. Mentale Kracht training maakt zeker het verschil. Je kan eigenlijk zeggen ''het is van essentieel belang'' om dagelijks optimaal te kunnen presteren. Zowel in het werkveld als privé. In verschillende beroepen komen werknemers in bepaalde situaties terecht waarin zij onder enorme druk of extreme omstandigheden moeten functioneren, maar om te blijven functioneren moet je wel mentaal krachtig genoeg zijn om op koers te blijven. 

 

De training mentale kracht biedt inzichten in hoe stress en spanning van invloed zijn op je prestaties en herstel. Mentale processen zijn voor meer dan 90% van invloed op onze gemoedstoestand. Inzicht in de materie en het gebruiken van mentale vaardigheden helpt je in je kracht te komen. De rol van Good Work is het aanbieden van advies, ervaringsgerichte opleiding, training en oefening op het gebied van prestatieverbetering binnen alle lagen van een organisatie. Good Work heeft de knowhow in huis om mensen te leiden naar topprestaties.

 

Bent u nieuwsgierig wat Mentale Kracht training voor u en uw organisatie kan betekenen?

 

Klik hier: Mentale kracht

 

 

 Deze week (04)

  • Geven we verschillende Mentale Kracht trainingen bij de Nationale Politie in geheel Nederland;
  • Staat er voor Jehury overleg gepland bij zorginstelling Tante Louise in het teken van Generatiemanagement;
  • Gaan we verder met het verder ontwikkelen van Blended Action Learning modules;
  • Verzorgd Dennis een Training Mentale Kracht bij de Brandweer van Amsterdam-Amstelland;
  • Gaan we VR filmen voor de OVD opleiding in Ossendrecht;
  • Gaan we ontwikkelen voor de vakmanschapsdagen van de Brandweer.

  Are you ready to perform?

 

 

  

Quote van de week!

"Geluk is niet afhankelijk van externe omstandigheden, het wordt bepaald door onze mentale instelling''

Tot volgende week!


Onze contactpersonen

 

Dennis van Heerden

 

Mede-directeur

Bachelor of Education (BEd)

Manager organisatieontwikkeling

Manager opleidingskundige oplossingen

Manager Blended Action Learning

Trainer Mentale Kracht Politie

Kwaliteitsmanager

 

 

 

Dennis@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 44

 

Jehury van Deursen

 

Mede-directeur

Manager Duurzame Inzetbaarheid & Generatiemanagement

Manager High Performance

Manager Leiderschap & Teamshaping

Stress- en prestatiecoach

Trainer Mentale Kracht Politie

Baanregisseur, trainer, coach en adviseur OVD opleiding

Trainer conflict- agressie - geweld en gijzel-situaties DJI

Kwaliteitsmedewerker

 

Jehury@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 45

 

 

 Onze laatste tweets

Volg ons op Facebook


Reactie schrijven

Commentaren: 0