Vandaag '' Jehury en Dennis gaan aan de slag bij de Politie en Brandweer''

 

 Mentale Kracht

Vandaag geven Jehury en Dennis op verschillende locaties in Nederland Mentale Kracht trainingen. Jehury geeft vandaag een training Mentale Kracht aan een Politie-eenheid in Den Haag. De training staat in teken van doelen stellen, visualiseren en reflecteren. Dennis is vandaag te vinden bij de Brandweer Amsterdam-Amstelland, hier staat Stressfysiologie en Spanningsregulatie vandaag op het programma. Eén voor één zijn beide modules essentieel om dagelijks optimaal te kunnen presteren zowel in het werkveld als privé. 

 

             Waarom de Training Mentale Kracht?
  • De Training Mentale kracht biedt inzichten in hoe stress en spanning van invloed zijn op je prestaties en herstel. Mentale processen zijn voor meer dan 90% van invloed op onze gemoedstoestand. Inzicht in de materie en het gebruiken van mentale vaardigheden helpen je om in je kracht te staan. Het geven van concrete handvatten tijdens de trainingen kan de prestatie onder druk en balans houden in uitdagende situaties vergroten. 

Good Work wil mensen helpen topprestaties te leveren, in iedere situatie, onder alle omstandigheden in welk beroep dan ook. De rol van Good Work is het aanbieden van advies, ervaringsgerichte opleiding, training en oefening op het gebied van prestatieverbetering binnen alle lagen van een organisatie. Good Work heeft de knowhow in huis om mensen te leiden naar topprestaties.

 

 

Meer weten over de Training Mentale Kracht?

 

Bezoek onze website Good Work of neem telefonische contact op met Dennis of Jehury. 

 

 

 

Onze contactpersonen


Dennis van Heerden

 

Mede-directeur

Bachelor of Education (BEd)

Manager organisatieontwikkeling

Manager opleidingskundige oplossingen

Manager Blended Action Learning

Trainer Mentale Kracht Politie

Kwaliteitsmanager

 

 

 

 

 

 

 

 

 

dennis@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 44

 

 

 

 

 

 

 

Jehury van Deursen

 

Mede-directeur

Manager Duurzame Inzetbaarheid & Generatiemanagement

Manager High Performance

Manager Leiderschap & Teamshaping

Stress- en prestatiecoach

Trainer Mentale Kracht Politie

Baanregisseur, trainer, coach en adviseur OVD opleiding

Trainer conflict- agressie - geweld en gijzel-situaties DJI

Kwaliteitsmedewerker

 

 

 

 

 

Jehury@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 45

 

 


Onze laatste tweets

Volg ons op Facebook


Reactie schrijven

Commentaren: 0