Vandaag ''Mentaal sterk aan het werk''

 

Vandaag geven Dennis, Kevin en stagiair Luuk  een training Mentale Kracht  aan het operatiekamerpersoneel en ondersteuning van het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis in Goes. ''Mentaal sterk aan het werk''  luidt de naam! Deze trainingen staan in het teken van Duurzame Inzetbaarheid om het personeel gezond, vitaal en productief te houden en werken met plezier hoort er ook zeker in thuis.  

 

Mentale Kracht

De training ‘Mentaal sterk aan het werk!’ is een initiatief van het ADRZ in samenwerking met Good Work Personnel Development. De training is bedoeld om stil te staan bij veerkracht in het algemeen en Mentale Kracht in het bijzonder. De training is daarom ook ontwikkeld voor de mens achter de medewerker.  

 

 

 

 


Onze contactpersonen

 Dennis van Heerden

 

Mede-eigenaar Good Work

Bachelor of Education (BEd)

Manager opleidingskundige oplossingen

Manager organisatieontwikkeling

Manager Blended Action Learning

Kwaliteitsmanager

 

 

 

 

 

Dennis@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 44

   


Onze laatste tweets

Volg ons op Facebook


Reactie schrijven

Commentaren: 0