Fijne feestdagen en gezond en gelukkig 2018!

Als ondernemers loop je soms het risico dat je altijd bezig bent vooruit te gaan en niet terug te kijken. Dit terwijl we leren dat juist lessons learned aan de basis staan van groei en verbetering. Afgelopen jaar was voor Good Work een fantastisch jaar met een diversiteit aan projecten en klanten. Soms namen we te weinig tijd om even te genieten en stil te staan om te zien waar we vandaan komen en nu zijn. Succesvol zijn is mooi maar het belangrijkste is dat we 100% aandacht kunnen hebben bij de dingen die we doen. Of dat nu in het werk is, tijdens het sporten of privé met je gezin, familie en vrienden.

 

De komende tijd staat voor ons in het teken om even stil te staan en terug te kijken naar al het moois wat we met u hebben mogen beleven. Maar ook de zware periodes verdienen hun plaats. Want ondanks dat we deze soms zo snel mogelijk willen vergeten zit er wel veel leerwinst in als we er vanuit een ander perspectief naar kunnen kijken.

 

We willen al onze klanten, trainers en mensen waarmee we afgelopen jaar in contact zijn geweest bedanken voor het vertrouwen en de kansen.

 

Fijne feestdagen en jaarwisseling!

 

We'll meet again. Keep up the Good Work!

Good Tweets!

Facebook Good Work


Dennis van Heerden

 

Operationeel Directeur

Bachelor of Education (BEd)

Organisatieontwikkeling

Opleidingskunde

Blended Action Learning

Kwaliteitsmanager

 

 

 

 

Dennis@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 44

Jehury van Deursen

 

Commercieel Directeur

Manager Duurzame inzetbaarheid

Stress- en prestatiecoach

Trainer Mentale Kracht Politie

Baanregisseur, trainer, coach, adviseur OVD opleiding

Trainer Omgaan Met Geweld en Gijzel-situaties DJI

Manager High Performance

Manager Leiderschap & Teamshaping

Kwaliteitsmedewerker

 

Jehury@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 45

 

 


Reactie schrijven

Commentaren: 0