Luuk ''Door mijn defensieachtergrond in combinatie met mijn huidige studie probeer ik dit op een interactieve manier over te brengen.''

Beste Good news lezers,

 

Afgelopen week is er een traject bij het ROC Tilburg begonnen waarin ik een grote rol speel. Dit om zo mijn competentie: “trainen” te vergroten en verbeteren.

 

Het ROC kent een excellentie programma voor excellerende studenten van de opleiding Handhavers Toezicht en Veiligheid (HTV). Vanuit Good Work bieden wij het programma aan: De Handhaver Toezicht en Veiligheid ‘Mentaal sterk aan het werk’.

 Wij willen dat de studenten zichzelf mentaal versterken om zo om te kunnen gaan met de eisen die het werkveld aan hen stelt.

 

Zelf denk ik een goede bijdrage te kunnen leveren over wat een geüniformeerd beroep met zich mee brengt en dan met name de verschillende situaties waarbij de spanningen hoog op kunnen lopen. Door mijn defensieachtergrond in combinatie met mijn huidige studie probeer ik dit op een interactieve manier over te brengen.

Good Tweets!

Facebook Good Work


Dennis van Heerden

 

Operationeel Directeur

Bachelor of Education (BEd)

Organisatieontwikkeling

Opleidingskunde

Blended Action Learning

Kwaliteitsmanager

 

 

 

 

Dennis@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 44

Jehury van Deursen

 

Commercieel Directeur

Manager Duurzame inzetbaarheid

Stress- en prestatiecoach

Trainer Mentale Kracht Politie

Baanregisseur, trainer, coach, adviseur OVD opleiding

Trainer Omgaan Met Geweld en Gijzel-situaties DJI

Manager High Performance

Manager Leiderschap & Teamshaping

Kwaliteitsmedewerker

 

Jehury@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 45