Vandaag ''Waar zijn Dennis en Jehury''

 

Vandaag geeft Jehury Mentale Kracht  training aan een eenheid van de Nationale Politie in Den Haag. De training staat vandaag o.a. in teken van  aandachtscontrole en gedachtencontrole. 

 

Waarom de Training Mentale Kracht?

mentale kracht biedt inzichten in hoe stress en spanning van invloed zijn op je prestaties en herstel. Mentale processen zijn voor meer dan 90% van invloed op onze gemoedstoestand. Inzicht in de materie en het gebruiken van mentale vaardigheden helpt je in je kracht.

 

 

 

Dennis is vandaag aanwezig bij DJI (Dienst Justitiële inrichtingen) in Den Bosch waar hij een training verzorgt aan medewerkers van Raad van Kinderbescherming. Vandaag staat de training in teken van welke  risico's sociale media met zich meebrengen. Het prijsgeven van vertrouwelijke informatie en cyberpesten zijn een van de onderwerpen die vandaag behandeld worden. 

 

Waarom de Training Sociale Media?

 

Cyberpesten of digitaal pesten is een vorm van pesten die zich via internet afspeelt. Op verschillende Sociale Media kunnen jongeren slachtoffer worden van cyberpesten, ook realiseren jongeren zich veelal niet wat voor gevolgen het plaatsen van informatie op sociale netwerksites als Facebook kan hebben voor hun toekomst.  Sommige dingen zijn privé en kunnen ook beter privé blijven. Om jongeren hierin goed te kunnen begeleiden is het belangrijk om op de hoogte te zijn van alle actuele en technische aspecten van Sociale Media. 

 

 

 

Onze contactpersonen


Dennis van Heerden

 

Operationeel Directeur

Bachelor of Education (BEd)

Organisatieontwikkeling

Opleidingskunde

Blended Action Learning

Kwaliteitsmanager

 

 

 

 

dennis@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 44

 

Jehury van Deursen

 

Commercieel Directeur

Manager Duurzame inzetbaarheid

Stress- en prestatiecoach

Trainer Mentale Kracht Politie

Baanregisseur, trainer, coach, adviseur OVD opleiding

Trainer Omgaan Met Geweld en Gijzel-situaties DJI

Manager High Performance

Manager Leiderschap & Teamshaping

Kwaliteitsmedewerker

 

Jehury@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 45


Onze laatste tweets

Volg ons op Facebook