Baanregisseur OVD opleiding in Ossendrecht in week 43

Deze week is er een nieuwe Officier Van Dienst (OVD) opleiding gestart op de Politieacademie in Ossendrecht. Het gaat hier om de praktijkweek voor de aanstaande Officieren Van Dienst Politie (OVD-P) en Operationeel Centrum (OVD-OC). In deze praktijkweek trainen de deelnemers gezamenlijk op het handelen bij incidenten in het kader van crisisbeheersing. Dit gebeurd middels simulatie en scenario training in het politieoefendorp te Ossendrecht.

 

Good Work levert de gehele week met Jehury van Deursen één van de baanregisseurs. Samen met de coaches, acteurs en ondersteuning (oa de brandweer en meldkamer centralisten) zorgt hij voor samenhang binnen de casus en regisseert hij het verloop hier van. Het regisseren van de casus heeft als doel om de deelnemer op het juiste moment van prikkels te voorzien en maatwerk te leveren aan zijn persoonlijke leerproces.

De OVD opleiding is op zondag 22 oktober gestart en loopt door tot vrijdag 27 oktober.

 

 Good Work wenst de deelnemers veel succes!

 

 

Uw contactpersoon

Jehury van Deursen

 

Commercieel Directeur

Manager Duurzame inzetbaarheid

Stress- en prestatiecoach

Trainer Mentale Kracht Politie

Trainer, coach, adviseur OVD opleiding

Trainer Omgaan Met Geweld DJI

Leiderschap en High Performance

Kwaliteitsmedewerker

 

Jehury@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 45


Onze laatste tweets

Volg ons op Facebook


Reactie schrijven

Commentaren: 0