Luuk '' De vrijheid die ik ervaar om mijn plek te vinden geeft me een goed en positief gevoel''

 

Beste Good news lezers,

 

Zoals jullie hebben kunnen lezen ben ik vorige maand begonnen met mijn stage bij Good Work. Deze stage doe ik vanuit de opleiding Toegepaste Psychologie. 

Dit is een opleiding waarbij het onderzoeken en beïnvloeden van menselijk gedrag centraal staat. Vervolgens wordt dit op praktische wijze toegepast. 

 

Wat voor mij een maand geleden als een doolhof begon is na de eerste 5 weken al helemaal bijgedraaid. Nu zie ik een overzichtelijk gangpad met aan het einde een deur. Dit spreekwoordelijke gangpad staat voor mij gelijk aan de visie van Good Work, je kan best een keer over het gangpad wandelen en een kantoor induiken maar je komt toch altijd weer terug op dat gangpad om bij de uitgang te komen.

 

De afgelopen maand heb ik vooral de visie centraal zien staan in de dynamische wereld waarin Good Work actief is. Tot november zit ik in mijn oriënterende fase. Omdat er zoveel mooie en verschillende opdrachten zijn binnen Good Work is het verleidelijk om in mijn valkuil te stappen en te veel hooi op mijn vork te nemen. Dennis en Jehury begeleiden mij hierin op professionele wijze.

 

Tot nu toe ben ik bij een aantal opdrachten actief betrokken geweest.

Deze opdrachten sluiten naadloos aan bij de doelstellingen/competenties: “voorlichten en trainen.”

 

Een aantal opdrachten zijn:

  •                       Operationeel crisis coördinator opleidingen.     
  •    Het implementeren van VR in verschillende situaties en opdrachten.
  •    Opnames VR op een O.K. 
  •    “mentaal sterk aan het werk’’ introductietraining.
  •     Onderzoek m.b.t. het implementeren van een leerportaal. 
  •      Een netwerkdag bijwonen.
  •      Meekijken bij de ovd opleiding.

 

Zoals u leest, een breed maar vooral dynamisch werkveld waar ik niets te kort kom. De vrijheid die ik ervaar om mijn plek te vinden geeft me een goed en positief gevoel. Dit gevoel wil ik vasthouden om in de volgende fase van mijn stage zelf zaken op te gaan pakken.

 

 

Binnenkort meer, stay tuned!!

    

Good Tweets!


Volg Good News op Facebook!