Good Work weekoverzicht 36

Beste lezers,

 

 Op 13 oktober aanstaande is de sluitingsdatum voor de ESF subsidie gericht op Duurzame Inzetbaarheid. Sectoren en regio's zoals O&O fondsen, sociale partners en gemeenten kunnen van deze subsidie gebruik maken. Het doel van Duurzame Inzetbaarheid is om mensen langer, gezonder, productiever en met plezier aan het werk te houden. Een heel leven lang! Daarom is het belangrijk om als organisatie in te zetten op een levensfasebewust personeelsbeleid en samen met uw medewerkers naar de toekomst te kijken. Tot 13 oktober geven wij daarom extra aandacht aan Duurzame Inzetbaarheid. Check voor leuke tips, actuele nieuwsitems en andere interessante artikelen over employability, workability en vitaliteit dagelijks onze Good News pagina.

 

Vorige week

Afgelopen week is onze stagiaire Luuk Elshout bij ons van start gegaan. Als oud militairen zijn we trots dat we Luuk (actief dienend) mogen ondersteunen bij zijn persoonlijke ontwikkeling. We heten Luuk van harte welkom en wensen hem een plezierige en leerzame periode bij Good Work. Lees hier meer over Luuk zijn stage!

 

Deze week

Deze week zijn wij continue in gesprek geweest met onze Virtual Reality partner Smart2VR uit Hengelo. Dit om de handen nog strakker in één te slaan en de samenwerking verder uit te breiden. We hopen binnenkort onze plannen te kunnen presenteren over hoe wij Virtual Reality geheel vernieuwd gaan integreren binnen onze VR Training & Education programma's. Het beloofd in ieder geval baanbrekend te zijn! Ondertussen hebben wij inmiddels alweer nieuwe VR scenario's gefilmd voor verschillende crisismanagement trainingen en filmen we binnenkort VR scenario's in het Admiraal De Ruyter Ziekenhuis in Goes gericht op Duurzame Inzetbaarheid.

 

Ook stonden er deze week een veelvoud aan Mentale Kracht trainingen voor de Nationale Politie op het programma. Deze stonden in het teken van: doelen stellen, visualisatie, energie management, gedachten controle, reflecteren en aandachtscontrole. Eén voor één essentieel om dagelijks optimaal te kunnen presteren als politieagent. Maandag stond het overleg met Netwerk Acute Zorg Limburg op de agenda en donderdag stond de 5e OCC klas van het Zuyderland Ziekenhuis. ingepland en opnieuw kijken we terug op een prima training met prima deelnemers. Tevens is er zoals elke week aandacht geweest voor interne ontwikkeling. Deze week stonden de nieuwe opdrachten bij Dienst Justitiele Inrichtingen op het programma en zijn de voorbereidingen afgerond.We kijken nu al naar onze nieuwe uitdaging bij DJI welke volgende week start.

 

Volgende week

  •  Trainingen Mentale Kracht bij de Nationale Politie
  •  Trainingen omgaan met geweld bij DJI
  •  OCC training Zuyderland ziekenhuis
  •  Overleg met Smart2VR

 

      

Nieuwsbericht van de week!

Actie van de week!

Tot volgende week!


Onze contactpersonen

Dennis van Heerden

 

Operationeel Directeur

Bachelor of Education (BEd)

Organisatieontwikkeling

Opleidingskunde

Blended Action Learning

Kwaliteitsmanager

 

dennis@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 44

Jehury van Deursen

 

Commercieel Directeur

Stress- en prestatiecoach

Duurzame inzetbaarheid

Mentale weerbaarheid

Kwaliteitsmedewerker

Leiderschap en High Performance

 

Jehury@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 45Onze laatste tweets

Volg ons op Facebook