Good Work weekoverzicht 35

Beste lezers,

 

Onze eerste werkweek zit er inmiddels al weer op. Volop zijn we aan de slag gegaan met de lopende projecten en hebben we vorige week al verschillende voorstellen mogen afleveren bij onze klanten. Eén van de voorstellen gericht op Blended-Action-Learning mogen wij deze week al mondeling toelichten op locatie bij de klant.

 

Afgelopen week

 

Vorige week hebben we ook onze Operationeel Crisiscoördinator (OCC) opleiding doorontwikkeld.  Deze is nu weer aktueel en bijgewerkt en zo klaar voor de 5e OCC klas van het Zuyderland Ziekenhuis. Zij gaan de OCC opleiding op 07 september volgen, de opleiding duurt 4 dagen. Daarnaast kijken we vooral met veel plezier terug op onze meekijkdag bij het Admiraal de Ruyterziekenhuis in Goes. De gesprekken met verschillende OK medewerkers, de rondleiding op de afdeling, een inkijk bij de operatiekamers hebben ons een prima beeld opgeleverd om tot maatwerk over te kunnen gaan.  Ongeveer 16 medewerkers doen mee aan de eerste trainingen Duurzame Inzetbaarheid & vitaliteit en starten in Q3 van 2017. Waar het respect uiteraard al aanwezig was voor deze High Performers, is de waardering na deze dag alleen maar grote geworden.

      

Deze week

 

Deze week staat o.a. in teken van voorbereidingen treffen voor nieuwe trainingen voor de Dienst Justitiële Inrichtingen en het geven van Mentale Kracht trainingen voor de Nationale Politie. Tevens wordt er deze week nieuw beeldmateriaal gefilmd voor verschillende Virtual Reality scenario’s. Deze VR scenario’s worden gebruikt voor onze aankomende crisismanagement trainingen. Om de kwaliteit en mogelijkheden te vergroten binnen ons VR-Learning aanbod gaan we deze week in gesprek met onze VR partner Smart2VR in Hengelo. Bij VR gaat het er om dat je up2date bent en voorop loopt in de markt. En daar doen we uiteraard alles voor.

      

Nieuwsbericht van de week!

Actie van de week!

 

 

Tot volgende week!


Onze contactpersonen

Dennis van Heerden

 

Operationeel Directeur

Bachelor of Education (BEd)

Organisatieontwikkeling

Opleidingskunde

Blended Action Learning

Kwaliteitsmanager

 

dennis@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 44

Jehury van Deursen

 

Commercieel Directeur

Stress- en prestatiecoach

Duurzame inzetbaarheid

Mentale weerbaarheid

Kwaliteitsmedewerker

Leiderschap en High Performance

 

Jehury@good-work.nl

+(31)6-48 17 29 45Onze laatste tweets

Volg ons op Facebook