Good Work Weekoverzicht!

" Wie onvervangbaar wil zijn, moet zich blijvend onderscheiden.’’
" Wie onvervangbaar wil zijn, moet zich blijvend onderscheiden.’’

Beste lezers,

 

Met veel plezier introduceren wij ons nieuwe weekoverzicht

na een welverdiende vakantie. Deze week gaan

wij weer fris van start met mooie opdrachten, volop goede ideeën en nieuwe positieve energie. Met vier weken opnames voor Hunted seizoen 2 in de benen was een lange vakantie overigens geen overbodige luxe. Na hard werken is het juist goed om even lekker te genieten en te ontspannen. We hopen dat jullie het zelfde hebben gedaan!

 

Afgelopen periode

We hebben de laatste weken in ieder geval niet stil gezeten,

zo zijn we bijvoorbeeld druk geweest met het voorbereiden van een aantal grote Duurzame Inzetbaarheidsprojecten voor verschillende Zorg & Welzijn organisaties. Daarnaast hebben we ons bezig gehouden met het ontwikkelen van E-Learning en VR-Learning modules voor een overheidsinstelling en hebben er verschillende intakes plaats gevonden op het gebied van veerkracht en prestatieverbetering voor hoog risico beroepen. In de volgende weekoverzichten komen we hier zeker nog op terug!

 

Deze week

Deze week staat o.a. in teken van het verder ontwikkelen van een aantal Blended Action Learning trajecten, het voorbereiden van een crisismanagement opleiding voor het Zuyderland Ziekenhuis, het creëren van een leerlandschap voor ZORGassist en het geven van Mentale Kracht trainingen voor de Nationale Politie.

 

Als laatste kijken we er erg naar uit om mee te mogen kijken met de OK medewerkers van het Admiraal de Ruyterziekenhuis in Goes. We kijken mee met deze High Performers ter beeldvorming en voorbereiding op het ontwikkelen Duurzame Inzetbaarheidstrainingen, welke we mogen geven in Q4 van 2017. We hebben er nu al zin in!

 

Nieuwsbericht van de week!

Onze laatste tweets

Reactie schrijven

Commentaren: 0