ESF aanvraag ZORGassist toegekend!

Afgelopen jaar mochten we meer dan 30 trainingen geven aan medewerkers van ZORGassist op het gebied van grensoverschrijdend gedrag op de werkplek. Na een goede evaluatie vanuit zowel de deelnemers (300) en het management, hebben we met directeur Peter Liezenga besproken om verder vorm te geven aan een duurzaam leerbeleid binnen de thema’s fit en gezond werkgeverschap en werknemerschap.

 

Binnen de doelstelling vielen diverse criteria waarbij de mogelijkheid bestond dat ZORGassist hiervoor gesubsidieerd kan worden vanuit het Europees Subsidie Fonds Duurzame Inzetbaarheid 2014-2020 en hebben we de aanvraag begeleid. 

 

Afgelopen week hebben we te horen gekregen dat de subsidie aan ZORGassist wordt toegekend. Good News want deze uitkomst betekent dat we de ontwikkeling en implementatie van een duurzame opleidingsvisie en bijbehorend leerlandschap verder vorm kunnen gaan geven. Wij willen ZORGassist feliciteren met deze uitkomst en gaan ervoor.

 

Samen voor duurzaam!

 

It’s the people!


Reactie schrijven

Commentaren: 0